Ahojte, potrebovala by som poradit nejakeho dobreho kadernika, ci kadernicku v Bratislave. Niekoho, kto dobre ostriha, zafarbi , ma prijemny pristup ...jednoducho niekoho, ku komu sa oplati ist. Dakujem
Ahoj Layla, posli, budem ti vdacna🙂
bibi mas IP, ja som si tiez nevedela dlho najst dobru kadernicku, ale tato sa mi osvedcila 😉
Paviel Rochnyak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
rochniak robil v pierote 😝
Salón Elizabeth-Stará Vajnorská,super prístup a 3 hlavy,teda ja ,manžel,syn a malá za 25 euro 🙂 😉
ja som absolvovala pierot 4x - vzdy aupark, 1x polus a spokojna som bola len jediny raz (uplne prva navsteva) v auparku, co bolo vsak hrozne davno, mozno 7 r. dozadu. inak total o nicom za dost prachov, zakazdym som vyskusala inu kadernicku, ci to bol senior, junior...na prd. takze s pierotom som definitivne skoncila, moj posledny pokus sa konal cca pred 8 mesiacmi.
Pierot som dnes pozerala aj ja...ale chcem niekoho, koho mi niekto osobne odporuci...Tak dakujem za tipy a potesim sa dalsim.
xoxo na riazanskej pri poluse
nemam osobnu skusenost, ale paci sa mi jeho "praca" ...
😉
helena, a tam niekoho osobne odporucas? A co sa tam oplati dat spravit?
DAkujem vsetkym za tipy.
Veroniku. kontakt najdes na ich web stranke ja si chodim farbit a strihat. chodim k nej pol rok. doporucila mi strih, ktory mi velmi vyhovuje. predtym som chodila pierot a ich luxusny salon kerastase. najdrahsie neznamena vzdy najkvalitnejsie.
obnovujem temu.
nemate niekto dobre odporucania?
zeny, neviete niekoho pre BA 2 ? Mam kadernicku v Petrzalke, ale je mi to uz strasne od ruky pri malej.....a neviem teraz kam....uplne naj, keby robili s JOICO... 😅 😕
Zeny, nikto nic ??? 😕
Ziadne dobre referencie ? Nik nepozna Hair Clinic, Biffi, prp My salon... ? Zaujima ma strih a farba...
Ja som pocula o kadernikovi Oliverovi, ktory udajne velmi dobre striha, kdesi v okoli 3 levov, ale zial neviem najst ziadny kontakt. Ma niekto skusenost alebo info?
na mojasvadba.sk chvalia istu Andrejku z Race. tak ak by mal niekto kontakt.... bo uz aj ja som zufalaaaaa. velka vdaka
@katussska24 mozes mi posunut kontakt na tu tvoju z Petrzalky + teda ci je ozaj dobra? Mne by zas Petrzalka idelane vyhovovala 🙂
@helena001 Ja som tiez na XOXO Body and Mind salon dostala dobre referencie! 😵
Su na Riazanskej a este v Cubicone pri STVcke. Bola som si dat strihat vlasy, kocky mi dobre poradili, farby som sice neskusala, ale sampony a condicionery. Maju tam kozmetiku FUENTE - prirodne farby, sampony s roznymi revitalizacnymi prvkami, ja ako alergik to ocenujem… Skus, a daj vediet Tvoju skusenost. Ja som bola spoko. 🙂
@chlamka no u mna je uz petrzalka neaktualna - teda kadernicka sa presunula...ale pocula som slova chvaly na salon IX., potom je tam nejakz dobrz salon s kozmet.Joico - tam chodi kamoska...moyem sa spytat ak chces.... 🙂
@krasnejezit XOXO je fajn, ale tam sú snáď najdrahší v BA :D Tam len za strih dáš 60 € ani nevieš ako. Ja ešte občas zájdem do Toni and Guy, ale aj tam sú takí drahší, no. Tiež neviem, že kam chodiť.
InVisage na Kosickej. Martinka - ta chuda. ja chodim iba ku nej, je uplne skvela, sikovna, uprimna. na rovinu povie, co sedi, co je dobre, co je zle. raz som tam nahodou zabludila a odvtedy iba ku nej.
Ahojte, vedeli by ste poradit sikovnu kadernicku v Bratislave, dubravke na krasny melir?? Dakujem 🙂
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto skúsenosti s kaderníctvom XO XO v Cubicone v BA?
bibi ja mam kadernicku v petrzalke a som s nou maximalne spokojna, perfektny pristup, pokeca a poradi ti. ale popravde je dost draha, melir a strihanie cca 55€. ked chces mozem ti cez IP poslat cislo