Dobré ráno, nepoznáte nejaký dobrý horor s duchmi? Respektíve paranormalne javy. Dobehlo ma nachladnutie a nemám čo robiť. Alebo niečo s tématikou Chlapec v pruhovanom pyžame. Môže byť aj niečo romantické ale mám pocit že všetky romantické film sú spravené ,,len aby bolo”. Chcem ešte podotknúť,že z hororov som videla takmer všetko. V zajatí démonov aj 5x,Insidious tiež viackrát,Kruhy samozrejme 😂😂,Chata v horách atd. Mám opozerané všetky klasiky. Za každú radu ďakujem a prajem Vám pekný deň 🤗
Výborný horor aj keď nie “ducharina” sú Houbičky (Mashrooms).
Tematika na koncentráky bud Pianista, alebo Collete.
A ak mozem poradit dobre komédie - Rekni že to tak není, Padesátka, Skús me rozesmát, Dovolená za trest, Švec
Nenavist, Clona.
@vellllo_70
ja som minule pozerala v tv toto : https://www.csfd.cz/film/311568-hruzna-minulost... , a celkom sa mi to pacilo.
Horor... Ritual s Anthony Hoppkins, alebo Gotika s Hall Berry a Penelope Cruz.
Sirotinec, Ti druhi, Siesty zmysel
@vellllo_70 vola sa Tajomstvo tehotenskeho testu.
Klobúk dole, že také filmy dávaš 🙂 Asi by som bola zalezená niekde pod paplónom, keby niečo také vidím 🙂
@vellllo_70 tu Nenavist a Clonu si uz videla?
Dnes som pozerala film V dome pointa bola o tom že nejaký týpek psychicky narušený býval na povale domu a vždy vyliezal len v noci aby ho rodina,ktorá tam bývala nevidela. Teraz mám celkom strach že aj my máme nejakého psychoša na povale 🤣🤣 vyzabíjal celú rodinu bolo to drsné.
@janulka182 nenávisť áno,clonu nie. Teraz o tom čítam výborný čas som si vybrala 😂👍🏻
The others