Zdravím. Pozná niekto nejaký podobný film? Taký, ktorý sa vám zaryje v myšlienkach a myslíte naň ešte pár dní. S hl.hrdinami medzi ktorými je vekový rozdiel ale aj kvázi láska. Presnejšie niečo ako tieto dva filmy.
Krajina tieňov s Anthony Hopkinsom a za mňa skvelý film Královská aféra s Mads Mikkelsenom.
@zuzanka.zuzu ja zas nechápem váš komentár. Sù to vynikajúce filmy. Videli ste ich? Odporúčam prečítať si aj knihy podľa ktorých boli natočené. Je to klasická literatúra
@zuzanka.zuzu nemyslím, že na takom filme predčítač je niečo úchylné. Skôr si neporozumela posolstvu toho príbehu, ak ti príde úchylný
@alazala "klasická literatúra" kde sa starý chlap/žena "zaľúbi" do mladého dievčaťa/chlapca, no ako píšem, úchyl... by som bola zvedavá, ako by si reagovala na podobnú knihu, ktorú by niekto napísal dnes.
@zuzanka.zuzu úplne mimo mojej otázky...áno páčia sa mi tieto filmy majú v sebe niečo tajomné, silný príbeh, výborne herecké výkony, skvelá hudba kt. film doladí. Treba sa nad nimi lepšie zamyslieť aby ste pochopila celú podstatu filmu a nie len tú “zvrátenú” časť, ešte niečo ?
Mozno Dennik pubertiacky (2015) skus kuknut recenziu.. ci to splna kriteria.. podla klasiky to nie je
Skrotená hora...?)
@zuzanka.zuzu ako ak by ju napísal dnes, aký by bol v tom rozdiel? 🙂 veď si prečítaj tie knihy, pozri filmy , potom možno zmeníš názor
jj Skotená hora tiež
https://www.martinus.sk/?uItem=126333#description, mne sa pacila tato kniha
úchylné. nechápem ako to môže nikto pozerať... čo vás na tom niečo vzrušuje?