potrebujem pomoc. syn ma kaz v stoličke- ma 5 rokov a dost ho to boli. velmi sa boji zubara a tak chcem aby jeho prvý kontakt s doktorom bol ok. nepoznam zubarov v po možete poradit? najlepšie sidl.3
Ja som obvolala kopu lekarov, ci ma nezoberu s dcerou, ked mala 2.5 roka a dierku v zubku, odmietli ma, ze je este velmi mala. Ale ked on uz ma 5 rokov, tak snad to budes mat lahsie. Inac, nakoniec ma zobrala detska zubna lekarka Dr. Sevecova, je velmi mila, ma ambulanciu na kopci smerom k nemocnici, tusim je to Hodzova ulica, ale nie som si ista. Ma aj zlatu sestricku, Dorotke ukazala hocijake veci na osetrenie zubkou, fukala jej do rucicky s odsavackou slin a tak.
skus na sidlisku III, mas na volgogradskej, byvale stredisko druzba a na boku , je zubarn vola sa DR. hromada, skus tam zajst a zatelofonovat, jeden z najlepsich zubarov akeho som mala, , len neviem ci zoberie aj deti...
ja tiež mozem odporučiť Dr. Ševecovú, chodím tam s dcérkou, väčšinou tam vždy musíme skôr než sme objednané, pretože ju v noci začne bolieť zub, alebo sa jej z neho odlomí, na druháčku má strašné zuby...Nikdy nebol problém, aj keď sme neboli objednané, navyše, čo si veľmi cením, a to na mojej zubárke neznášam, že táto si robí svoju prácu, "nevykecáva" sa so sestričkou, nerieši predošlých pacientov a ich rodinné veci, jednoducho spraví, usmeje sa na dieťa, dá mu omaľovánku, dokonca za vytrhnutý zub jej dala vybrať si z kinderkových hračiek, proste som bola bez slov...Keď čakáme v čakárni, tak to proste fičí...
ahoj, neviem ci este robi, ale myslim, ze ano.... Bacova, pracovala na ZS M. Nespora