Prosim Vas viete mi niekto poradit dobry a spolahlivy autoservis v Bratislave, Senci alebo Pezinku. Taky kde mozem nechat auto a opravia co treba, mozem im plne doverovat. Najlepsie na zaklade osobnej skusenosti. A tiez s normalnymi cenami prosim. Dakujem pekne.
@majkasvarova prosim mozem aj ja kontakt na mechanikou dakujem
prosim aj ja kontakt na mechanikou dakujem
@majkasvarova napiš prosim aj mne kontakt. vdaka
@majkasvarova prosim o kontakt na opisaneho mechanika. dakujem pekne. tt
@majkasvarova prosim o kontakt na mechanika v Raci. Dakujem pekne 🙂
@rencach Pošlem ti ho do internej pošty. 🙂
@majkasvarova aj ja by som vas poprosil o kontakt.Dakujem
@bluemauricius Tiež posielam... 🙂
@majkasvarova
Ahoj mohla by som poprosit aj ja cislo na servis v raci
@nikitapetra posielam v IP 🙂
@majkasvarova mohla by som aj ja poprosiť o kontakt? 🙂
@biancochilli áno, posielam... 🙂
mohla by som poprosit kontakt aj ja? dakujem 🙂
@martinazofcakova jasné, pošlem do IP. 🙂
aj ja prosim kontakt. vdaka
baby a vám sa tam darí dovolať? Mne dotyčný nereaguje ani na telefonáty ani na smsky
@majkasvarova mozem kontakt na ten autoservis v raci dakujem velmi pekne
@majkasvarova ja by som tiez poprosil kontak. Vopred vdaka. 🙂
@throwaway poslala som v IP 🙂
ahojte, oslovil som kontakt od @majkasvarova , v piatok som do Race previezol auto, tak uvidime, budem informovat o progrese a skusenostiach, nakolko s tym predoslym servisom som spokojny nebol ... urcite prihodim zmienku aj o nom.
Ahojte všetci. Mám info, že areál bývalých vinársky závodov (kde sídli i spomínaný servis) plánuje investor Rínok Rača búrať a postaviť tam nový polyfunkčný objekt. Pár rokov sa o ten projekt investor s mestskou časťou Rača naťahovali, no už je to isté. Všetky firmy, ktoré tam sídlia, musia pekne krásne zdvihnúť kotvy a vypadnúť. Momentálne tam vraj investor robí nejaké detailné technické a geologické prieskumy, a časť areálu je dočasne odstavená. Ak budem mať nejaké konkrétne info o tom, kam sa servis sťahuje, dám vedieť.
Dikycko za info 😀
Ahojte, pri odovzdaní auta pánovi Rincovi, som zažil doktora Housa naživo. Tento človek mi všetko povysvetloval, bolo vidiet, ze sa rozumie a v rámci našej dohody, mali práce začať hneď v pondelok (PS: V piatok 25.08. som auto doniesol). Odchádzal som spokojný, že auto je v správnych rukách a tešil som sa na sobotu, lebo mi mala prist ešte CP na ďalšie potenciálne prace a vízia mat auto v priebehu ďalšieho týždňa má hriala pri srdci. Komunikácia bola super, osobne, aj cez tel. kym som este auto nedoviezol, skratka všetko vyzeralo super.
Prešla vsak sobota, nedeľa, pondelok, utorok, streda. Snažil som sa dovolať každý deň, posielal som SMSky, nakoľko som očakával CP uz v sobotu a rovnako aj nejakú správu o oprave aute. Myslel som si, že sa p. Rincovi nieco stalo, tak som zalovil v Google a podarilo sa mi nájsť ešte jedno tel. číslo , kde ma zdvihla veľmi milá pani a keď som jej sprostredkoval všetky informácie , povedala, že sa o to postará. Vo štvrtok (6 dni neskor oproti dohode) mi prišla SMS z pôvodného čísla s CP, bez infa o aute, s tým, že sa aktualne zisťuje situácia ohľadom prevádzky budovy, kde servis funguje a že na druhý deň obdrzim info, kedy bude prevádzka obnovená. Info na druhý deň neprišla i napriek mojej snahe sa k nej dopracovať (fon,SMS). Snaha o ziskanie tejto informacie pokracovala az do Utorka, kedy som sa rozhodol zopakovat proces s tel. na milú pani, ktorá mi este pri prvom tel. povedala, ze keď budem mat cokolvek, nech sa jej ozvem. Pani ma znova na prvy krat zdvihla , vypočula a ze to posunie dalej. Na druhý deň mi prišla SMS, že evidentne mi to súri a z dôvodu možnej prevádzky najskôr o 3 týždne, si mám radšej prísť pre auto (nepojazdne podotykam), kľúčik si nájdem na recepcii daneho areálu a tamojsi vratnik mi ich vydá oproti zákazke. Zvlastne .... ci ?
Žiaľ, som pracovne mimo Slovenska, takze som poprosil pána Rinca prostrednictvom SMS, nech mi poskytne termín, kedy si môžeme zavolať a veci si vysvetlit, lebo celemu tomu pristupu nerozumiem ako ani poskytnutemu "finalnemu rieseniu". Znova poskrtujem, ze uvodna komunikacia a prebranie auta bolo ukazkove, avsak od mojho odchodu z dielne sa to zmenilo a ja nerozumiem preco ... Bez auta som uz 14 dni a od mojho SMS navrhu (nakolko ma nikto tel. nedvihal) uz presli 4 dni, bez reakcie.
Na Slovensko sa vraciam koncom buduceho tyzdna a este stale pevne verim, ze cokolvek je za tym, sa nam podari vzajomne vyjasnit a moja najblizsia reakcia bude plna pozitivnych odporucani na p. Rinca a jeho autoservis vratane spokojnosti s opravou mojho auta.
Zatial to beriem neutralne @lukasko18 @majkasvarova, aj ked uprimne, switch do iba sms komunikacie (a aj to sprostredkovanej) s velmi obmedzenym mnozstvom informacii ma zaskocil plus to, ze autu sa este nepomohlo, tiez nie je zrovna najprijemnejsie.
Ked budem mat nove info, tak sa urcite ozvem. Zatial sa majte.
@yuris
@lukasko18 Podľa mojich informácií je servis nútený urýchlene hľadať náhradné priestory a sťahovať sa, nakoľko areál, kde teraz sídli, zobral do rúk investor, ktorý to ide celé búrať a stavať tam polyfunkčný objekt (na nete som našla info pod kľúčovými slovami "výstavba v Rači Rínok Rača". Neviem ako je možné, že si niekto môže dovoliť len tak bez predchádzajúceho upozornenia zo dňa na deň vyhodiť všetky firmy z areálu, kde majú prenajaté priestory, ale v objekte je úplne mŕtvo. Išla som okolo a okrem strážnika tam niet ani nohy, firmy sú pozatvarané. Nie je to síce môj problém, ale udivuje ma, ako sa vôbec také niečo môže stať? Nemali by tie firmy dostať náhodou od prenajímateľa nejakú výpovedný lehotu? Nech majú dostatok času sa na také niečo pripraviť a nájsť si náhradné priestory? 😒
Som rad za kazde info lebo uz piatok som sa tam chystal odniest auto lenze musel som ist do prace tak este do re ze som tam nesiel no majka mali by dat fi. Nejaky cas na vystahovanie a dalej je taj aj nejaka zmluva o prenajme ktora ma dobu od -do ...takze smutne co sa deje no este pevne verim ze servis si najde nejake ine priestory kde bude odvadzat super ...inak dakujeme pekne za info 🙂😉
Cawte ako servis a auto ??
@peneloppe jeden poznám v BA-Rači. Tiež som tam začala chodiť na odporúčanie cca pred 2 rokmi. Čo ja som si zažila?!?!!! Zháňala som fakt dobrý servis pomaly rok. Mala som vtedy problém so 4-ročným nafťáčikom, z ničoho nič nešiel naštartovať alebo zdochol za jazdy, niekedy naštartoval hneď, inokedy na tretí-štvrtý raz, alebo aj vôbec. Po pár hodinách si to rozmyslel a zase išiel. V prvom servise ma posleli preč, lebo že nemajú na tento typ auta diagnostiku. V druhom mi povedali, že oni vedia tú poruchu nájsť len v tej chvíli, keď sa vyskytne - čiže keď nepôjde naštartovať. Auto bolo u nich dva týždne a celá ich činnosť spočívala v tom, že x-krát denne štartovali a čakali, kedy nenaštartujú. No - zákon schválnosti - auto štartovalo jak lusk. Po dvoch týždňoch mi došli nervy a zobrala som ho odtiaľ. V treťom servise mi povedali, že to je problém s elektroinštaláciou a že mám ísť za autoelektrikárom. Autoelektrikár to mrkol a skonštatoval, že to bude asi porucha riadiacej jednotky, ale že určite tam bude treba vymeniť aj vstrekovače (jeden za 400,-€ - podotýkam, že tam idú štyri, čiže celková investícia dva litre.) Už som bola pomaly odhodlaná vzdať to, predať ho a kúpiť niečo iné ojazdené. Kamoš mi odporučil ten servis v Rači a pozerala som jak puk! Chalan mrkol najskôr pod kapotu, potom zospodu na zdviháku, medzi tým si otvoril na PC kompletné schémy môjho konkrétneho auta (podľa VIN kódu) a po trištvre hodine že - "taaak, už viem čo tomu je. Ešte si to ale pre istotu overím na diagnostike." (to som videla prvý krát, vo všetkých predchádzajúcich servisoch najprv napojili diagnostiku a až potom čumeli pod kapotu). Tá mu to potvrdila (a ani nemusel čakať kým nenaštartuje) a výsledok - súčiastka za 38,-€!!! Hneď ju aj obejdnal, na druhý deň ráno mi už aj volal že ju má takže môžem prísť, no a za 1,5 h som odchádzala s opraveným autom. Súčiastka spolu aj s diagnostikou a robotou: 88,- €!!! Doteraz auto bez problémov štartuje a jazdí. Už tam do servisu chodí celá moja família aj známi (aj s autami v záruke, a nepadne im zato tá záruka), všetci sú spokojní a čo ja viem, nikomu z nich sa ešte nestalo, že by im niečo nevedeli spraviť alebo že by niečo spravili zle.
Tak ak chceš, napíš mi, pošlem kontakt. ;)