Dobré rady a skúsenosti

jajavany
2. júl 2011

ahojte maminky,nemaminky. Pridavam tuto temu,aby sme si spolocne poradili pri vylieceni problemov ci uz nasich alebo nasich ratolesti 🙂
Budem rada,ak tu napisete vase dobre rady,skusenosti.Na zaciatok ich tu zopar pridam 🙂

jajavany
autor
2. júl 2011

ZAPAL PLUC,PRIEDUSIEK : odskusane a vinikajuce,2dni pit a je po chorobe a bez liekov
6 PL cukru upalime na karamel,zalejeme cca 1l vody nechame roztopit karamel,
pridame do toho 1 cibulu aj so supkou len prepolenu a povarime 15 minut.
este lepsi je ked pridate aj zazvor,ale nemusi byt.

jajavany
autor
2. júl 2011

TVRDA STOLICA : do jedal pridavat lanove semiacka
1dcl vody, kamilkovy čajík a do toho 2 lyžičky hroznového cukru ked babetko nekaka

jajavany
autor
2. júl 2011

PALENIE ZAHY : teple mlieko
mrkva nastruhana na jemno
soda

jajavany
autor
2. júl 2011

VRACANIE : orignal coca cola,pepsi cola a pit po lyzickach

jajavany
autor
2. júl 2011

NESPAVOST,NERVOZITA,OBDOBIE VZDORU : Medovkovy sirup alebo caj odskusany sirup TOPVET medovkovy je super

jajavany
autor
2. júl 2011

BOLESTIVA MENSTRUACIA : 2 KL majoranky zaliat horucou vodou a nechat postat 15 minut,scedit pri bolestiach pit 2x denne

jajavany
autor
2. júl 2011

BOLEST ZUBOV : klincek zuvat na bolavom zube
strucik cesnaku zabalit do gazy a prilozit k zubu vytiahne hnis
lieky od bolesti VALETOL odskusane mne len tieto na zuby zaberu 🙂

jajavany
autor
2. júl 2011

BRADAVICE : Nakrajajte cesnak na platky, nalozte do octu a nechajte tyzden odlezat. Potom vyberte vzdy jeden platok cesnaku,prilozte na bradavicua previazte alebo prelepte a nechajte posobit.Tento postup opakujte vzdy s cerstvym platkom cesnaku.Bradavice zmiznu do 10 dni.

kusok cibule nalepit na bradavicu najlepsie cez noc. takto opakovat cely tyzden a bradavica sa sama odlupne

jajavany
autor
2. júl 2011

NAVALY HORUCAVY,POTENIE : caj zo salvie popijat cely den po malich duskach a do 2tyzdnov sa potenie znizi

jajavany
autor
2. júl 2011

ZAPCHA : lyzicku povidly roztopit s lyzickou masla a teple zjest.nieje to chutne,ale pomaha to

jajavany
autor
2. júl 2011

HORUCKA : tvaroh natierat na stehna a na tvar
surove vajicko drzat v ruke
platky zemiakov poukladat po tvari a na hrudi perfektne stiahne teplotu

jajavany
autor
2. júl 2011

RAKOVINA : nedavne vyzkumy robene v japonsku a v australii preukazali že i pokrocila rakovina kostí, zaludku a criev moze byt uspesne liecena.ludia trpiaci tymito druhmy rakoviny by mali denne uzivat lyzicu medu a lyzicu skorice 1mesiac 3 x denne
toto som sa docitala a bolo by super keby to naozaj pomohlo

kawasaki17
3. júl 2011

@jajavany na nespavost by sa mi nejaky recept zisiel, ten sirup je len na predpis?

kawasaki17
3. júl 2011

KASEL
1. do velkej falsky (napr. 1l) das vrstvu cibule, tak cukor, potom vrstva citronu (moze byt aj so supkou) a tak sa to opakuje kym nenaplnis flasku. Das odstat aspon na pol dna niekde do tepla a potom mozes pouzivat. Davkovanie pre dospelych je aspon 6 polievkovych lyzic denne a u deti aspon 6 kavovych lyziciek denne.

2. Taktiez do velkej flasky das vrstvu cerstveho skorocelu na to das vrstvu cukru ( niekto dava aj vceli med, ale ja mam radsej cukor) a takto to opakujes pokial flasku nenaplnis. odlozis ju napr. do spajze, alebo potravinovej skrinky a cakas kym nepusti stavu. Najlepsie ucinkuje cez zimu a davkovanie je take iste ako u prvom receptiku.

jajavany
autor
3. júl 2011

@kawasaki17 nie ten sirup sa da kupit normalne na volno je cisto medovkovy takze ziadne umeliny a neviem co... je super 🙂

kawasaki17
3. júl 2011

@jajavany takze by bol vhodny aj pre rocne dietatko? alebo je to len pre deti urcene?

kawasaki17
3. júl 2011

@jajavany dakujem moc, dufam, ze toto uz zaberie 🙂

jajavany
autor
4. júl 2011

@kawasaki17 zabralo? 🙂

kawasaki17
4. júl 2011

@jajavany este som nemala kedy ist do mesta a tak aj do lekarne, ale v stredu ideme s malym na rocnu prehliadku takze aj do lekarne sa mi podari ist 🙂

miiiska77711
5. júl 2011

Tiež hlboko uvažujem o tom sirupe 😀 Tí naši sú niekedy na nevydržanie 🙄

akika722
5. júl 2011

@jajavany no cicúš..dobre radi..ukladam medzi oblubene 😵

jajavany
autor
5. júl 2011

@miiiska77711 jednoznacne ho vyskusaj 😀 nam sa vaneska budila v noci a plakala no hrozne to bolo obdobie az kym som toto nekupila 😀
@akika722 😉 😀

jajavany
autor
5. júl 2011

AKO DOPOMOCT K OTEHOTNENIU : 1-Nabudit spermie dokaze poriadna davka kofeinu, najlepsie ked muz vipije kavu 2hod pred stykom. 2-Nejvhodnejsia poloha pro otehotnenije misionarska s tím, ze by si žena mala podložit zadok vankusom,tak aby spermie mali co najlahsiu cestu 3-Bylinky, ktore prekrvuju ženské orgány, liecia zapaly čistia krv, vyrovnavaju hormony v tele,miernia menstruacne bolesti: alchemilka, malina, medovka, palina pravá, zelezník lekársky, harmanček, šalvia 4- Spermiam prospieva: zinok, selen, vitamín C, vitamín E, vitamín B12, zázvor,zeler, cesnak.

mata_murkova
6. júl 2011

zapal pluc alebo aj rakovina su zavazne ochorenia a tazko pomoze takyto liek...

jajavany
autor
6. júl 2011

@mata_murkova rakovina neviem...napisala som,ze som to citala ze to boli nejake nedavne vyskumy len na tie druhy rakoviny... a ten caj naozaj pomaha my ho pouzivame stale a manzel je astmatik a zapal priedusiek a kolko krat aj pluca a pomohol...najskor treba vyskusat az potom nieco na to povedat 🙂

mata_murkova
6. júl 2011

@jajavany praveze ja som astmaticka a mam za sebou 4 zapaly pluc ale ten caj mi nezabral ani len na kasel 😖

jajavany
autor
6. júl 2011

@mata_murkova 😒 tak potom neviem v com je problem,aby bol este silnejsi skusila si pridat zazvor? a pila si ho minim.3x za den horuci?

mata_murkova
6. júl 2011

@jajavany jasne skusala som bars co ale vzdy to istia atb..

jajavany
autor
6. feb 2012

Infekcie močového mechúra
Rozpustiť 2 lyžice medu a 1 lyžičku škorice v pohári vlažnej vody a vypiť. Tým sa odstránia infekcie mechúra a močových ciest.