mozete mi poradit nejaku dobru kadernicku (kadernictvo) v trnave? pocula som kadernictvo FREDERIC MORENO je celkom dobre.som v uk a nikdy mi neostrihaju vlasy poriadne, vzdy mi to len nejak skratia a vobec mi ani nevedia poradit co by sa mi hodilo.uz som zufala lebo mam ten isty uces roky.
..nie je to skryta reklama? 😕
ano som z trnavy ale zijem v uk a domov sa chystam na vianoce tak ze sa dam ostrihat.
bubaczik, nie je to skryta reklama. ja by som prijala aj sukromne ostrihat vlasy ale takto na slepo z internetu sa z niekym stretnut bojim tak, ze sa spytam bab z modreho konika a myslela som, ze mi da niekto nejaky dobry typ na kadernicku.
sorry, mozno to nebol dobry napad. ja som naozaj chcela len poradit.
neber to osobne 😉 ja osobne som sa v tt bola strihat dva razy,raz to dopadlo dobre,druhy raz katastrofalne 😠 takze ja uz len do ba pojdem.. 😉
..a skus sa opytat na teme trnavske mamicky 😉
ja mam celkom dobre skusenosti s kadernictvom loreal v Arkadii, robia tam dve kocky Sasa a Sandra(Mirka nie je velmi dobra ), obe mi celkom vyhovovali, od Sasi mam strih od zaciatku juna, prestrihala ma a nechavam si narast dlhe a stale to ma tvar, nemusim ani doma saskovat s fenom. Aj melir mi urobila tak, ze teraz vobec nevadi, ako mi to odrasta 😎
súhlasím s barborkou, ja som tam bola tiež spokojná, dokonca som tam išla aj s malou, a jedna kočka ma strihala a druhá robila babysiterku 😀
Ahoj! Ked sme zili v TT (5 mesiacov sme uz mimo), tak sme chodili do Tesca. Je to tak drahsie, ale boli sme vzdy spokojni. Aj ja, aj manzel, aj deti. Teraz zijeme v NZ a mam tu super kamaratku, ktora striha bombovo. Mohla by za Tebou aj prist, ak by si chcela. Ale to len tak ...
baby super kadernictvo je na kricku v takej pasazi, ta pani sa vola marika a je uplne bombova.Mne robila vlasy aj na svadbu a bolo to super ma kadernictvo aj doma v modranke.Odporucam
@didusiatko123 aké máš skúsenosti s COCO v trnave? dik
Kočky, ak niektorá ste mamička na materskej/rodičovskej dovolenke a robíte doma, tak Vám môžem dať inzerátik na moju stránku: http://www.mamavtrnave.estranky.sk/clanky/mamy-.... 🙂
No určite nenavštívte Kaderníctvo Zuzana na Jadernej v Trnave. Práve som sa tam chcela objednať a pani si ma zrejme s niekym pomýlila. Čo ale neospravedlňuje jej otrasné správanie. Nikdy viac! 😠 😠 😠
Ahojte.mate niekto prosim skusenosti s kadernictvom LA VIE v trnave?dakujem
@vladkaz1 Ahoj, vedela by si mi dať kontakt na Pani Mariku? lebo na ten kontakt, čo som našla na internete už volám 2 mesiace a nikto mi to neberie :(
Podľa mňa je v tt momentálne najlepší salón MHair na Pekárskej 26. Som tam veľmi spokojná, krásne prostredie, milý a šikovný kolektív. A výhoda je, že sa viem objednať online cez internet 🙂 Vážne skúste odporúčam. Kontakt tuším majú aj na mhair.sk
ahojte..nakoniec som bola v Mhair , celkom fajn pristup, mila kadernicka, farba a strih- bola spokojna.pracuju s farbami Loreal , no nejak sa to rychlo vyzmyva 😒
Neviete prosím poradiť kaderníctvo v TT kde by vedeli zapliesť rasta copíky? Alebo nepletie niekto v okolí? Vďaka...
ja mozem doporucit kadernicky salon AS v aquapolise pri tescu, mam jemne a riedke vlasy a vykuzlila z nich uces nad ocakavanie, lahko sa upravuje a aj to dopre vypada 🙂
@maca86 to je ten salon v bizniss centre pri tescu?A je tam len jedna kadernicka ci viac a ceny ma ake?ďakujem
@lenuska6666 ano v tom, ja som umytie strih a fukanie 15e
@maca86 posli foto 🙂
isa preco sa pytas na kadernictvo v tt?si z tt?