Vedel by niekto poradiť dobre bluetooth slúchadlá k Androidu, chceme potešiť deti keďže budú mať sviatok ale vôbec nevieme aké by boli dobre akurát čo viem obaja uprednostňujú stuplove a túžia už po takých aby mali funkciu potláčania okolitého hluku (anc) cenovo dajme tomu, že do 120€ cca by mohli byť jedny
@nasasa_1 oni sú už náročnejší keďže obaja používajú už nejaký čas takéto slúchadlá značku neviem ale každý má iné kupovali si sami ale chceme im kúpiť s manželom niečo lepšie už keďže fakt už nevieme čo im kúpiť k sviatku tak sme si povedali, že nové slúchadlá by ich potešili
Tak to by som už možno šla aj do niečoho takého ako je apple. Tie sa, myslím, dajú spárovať aj s androidom, ak sa nemýlim. Či mýlim? :D
@mb2021 to sú už dospelé deti 23 a 24 a zodpovedný sú dostatočne používajú či pri cestovaní ale rovnako aj na šport
Im ani jednému nevyhovuje kostkove ale majú radšej stuplove
A nejaký konkrétny model z tých JBL, ktorý by si odporučil?
@nasasa_1 to netuším či sa dajú spárovať ale tam sa už cenovo bavíme o vyšších sumách
jabra
Jabry jednoznačne, majú najlepšie recenzie a ešte mozno Samsung galaxy bugs. Len teda neviem koľko to vyjde cenovo. Lebo Samsung som vyhrala, a su perfektne, aj jabry ale mám len jedno slúchadlo do ucha na telefonovanie. Obidve znacky perfektne potláčajú okolity zvuk. Takže s tým samsungami by som sa určite nevybrala na ulicu, ked to mas na obidvoch ušiach, fakt okolie vôbec nepočuť. Ani pri nižšej hlasitosti.
A inak ak na počúvanie hudby, tak bola som celkom spokojná aj s obyčajnými hamami za 35 eur.
@danielinaa dcéra mala jabry čo viem ale stratila krabičku na nabíjanie tak ich má hodené len v šuflíku
Na dobré tip nemám, ale ak môžem poradiť, tak by som sa jednoznačne vyhla značke NiceBoy :D Vlastná skúsenosť, veľmi zlý zvuk, nefungujú ako by mali. Takže týmto smerom rozhodne nie :D