Dobré bluetooth slúchadlá

janka_lolo
27. feb 2023

Vedel by niekto poradiť dobre bluetooth slúchadlá k Androidu, chceme potešiť deti keďže budú mať sviatok ale vôbec nevieme aké by boli dobre akurát čo viem obaja uprednostňujú stuplove a túžia už po takých aby mali funkciu potláčania okolitého hluku (anc) cenovo dajme tomu, že do 120€ cca by mohli byť jedny

nasasa_1
27. feb 2023

Na dobré tip nemám, ale ak môžem poradiť, tak by som sa jednoznačne vyhla značke NiceBoy :D Vlastná skúsenosť, veľmi zlý zvuk, nefungujú ako by mali. Takže týmto smerom rozhodne nie :D

janka_lolo
autor
27. feb 2023

@nasasa_1 oni sú už náročnejší keďže obaja používajú už nejaký čas takéto slúchadlá značku neviem ale každý má iné kupovali si sami ale chceme im kúpiť s manželom niečo lepšie už keďže fakt už nevieme čo im kúpiť k sviatku tak sme si povedali, že nové slúchadlá by ich potešili

nasasa_1
27. feb 2023

Tak to by som už možno šla aj do niečoho takého ako je apple. Tie sa, myslím, dajú spárovať aj s androidom, ak sa nemýlim. Či mýlim? :D

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_lolo
autor
27. feb 2023

@mb2021 to sú už dospelé deti 23 a 24 a zodpovedný sú dostatočne používajú či pri cestovaní ale rovnako aj na šport
Im ani jednému nevyhovuje kostkove ale majú radšej stuplove
A nejaký konkrétny model z tých JBL, ktorý by si odporučil?

janka_lolo
autor
27. feb 2023

@nasasa_1 to netuším či sa dajú spárovať ale tam sa už cenovo bavíme o vyšších sumách

lalejla
27. feb 2023

jabra

danielinaa
27. feb 2023

Jabry jednoznačne, majú najlepšie recenzie a ešte mozno Samsung galaxy bugs. Len teda neviem koľko to vyjde cenovo. Lebo Samsung som vyhrala, a su perfektne, aj jabry ale mám len jedno slúchadlo do ucha na telefonovanie. Obidve znacky perfektne potláčajú okolity zvuk. Takže s tým samsungami by som sa určite nevybrala na ulicu, ked to mas na obidvoch ušiach, fakt okolie vôbec nepočuť. Ani pri nižšej hlasitosti.
A inak ak na počúvanie hudby, tak bola som celkom spokojná aj s obyčajnými hamami za 35 eur.

janka_lolo
autor
27. feb 2023

@danielinaa dcéra mala jabry čo viem ale stratila krabičku na nabíjanie tak ich má hodené len v šuflíku