Dobry den viete poradit do autonatickeho kavovaru najlepsiu zrnkovu kavu? Dakujem rada by som vyskusala nieco nove a hlavne za normalnu cenu ... dakujem
Lavazza
Tchibo barista 🙂
aj mne chuti najviac Lavazza a to som poskúšala už všelijaké.Máš na výber z rôznych arom
Tiež mame radi tchibo barista, a chicco doro
kimbo espresso prestige 😉
Uf okrem jedneho same "smaky" tu odporucate 😂😂 za mna Moonlight od slovenskej praziarne Ready After Coffee. https://www.readyafter.sk/product/moonlight-vyb...
@pukina to sú tu samí kavičkari😀 😀
Chicco d´Oro, Tchibo Barista, Popradska cafe crema, Illy
@pukina je to o individualnej preferencii, tebou spominanu kavu som pila u kamosky, mne nechutila
@diamond007 na hnojenie kvetov su dobre aj taketo preprazene horke dobroty 😁
@zuzuliennka1 ano je to o preferencii, preto maju seriozne praziarne na vyber viac druhov, ci uz je to cista arabica, mix s robustou alebo ine. U tychto komercnych kav clovek nevie ani odkial kava pochadza, su preprazene, v ustach zanechaju akurat tak horku pachut. Nehovoriac o tom, ze tu kavu treba vediet aj pripravit, aj jeden druh kavy moze z dvoch kavovarov chutit inak
@pukina mne napr. 100% arabica nechuti, aj keby som mala pit kavu co povyhrava vsetky ceny sveta, mam radsej mix arabica robusta.
mne napr. popradska cafe crema chuti, pila som aj ovela drahsie, a horkejsie
autorka dostala tipy - nech si sama vyberie
Zlate zrnko 👍
Zlaté zrnko-Emília
zalezi co od kavy ocakavas,a ci pijes cistu alebo s mliekom a cukrom. my pijeme vyhradne kavy slovenskych praziarni. coffein,red after coffe ebenica… je ich 120 isto si vyberes a dobra kava zalezi aj od mletia a stroja. ale z lavazzy nikdy nespravis dobru kavu.
Lavazza. Moja mama hovori,ze najlepsiu kavu jej robim ja. Ale asi to zalezi aj od stroja lebo sestra ma kavu tiez lavazzu,no stroj iny a vraj je u mna lepsia
Zuza Plačkova alebo Majk Spirit majú vraj 🔝ky 🤣🤣🤢🤮
Ale citala som super recenziu aj na DM zrnkovu 🤣🤣 a pomer ceny a kvality 🤤🤤🤮🤢🤣🤣
Ja pijem Douwe Egberts, ale uz som si vyhliadla aj ine kavy, ktore chcem vyskusat.
Popradska cafe crema