ahojte, hodte nejake fajn tipy - vase NAJoblubenejsie restiky
kriteria vyberu necham na vas 😎 😉 , len chcem vediet preco (samoska okrem dobreho jedla)
dakujem 🙂
a este fantozzi vo vrakuni 😀 😀 😀
restauracia GIAMO je super,nikdy som tam nemala problem,fakt nikdy.
certi,ja milujem tuto http://www.menu.sk/rest.asp?ID_Restauracia=79,n... tam varia,prostredie je uzasne,atmosfera fakt ako v casoch rytierov,kraasa🙂
a potom televiznu vezu,kvoli vyhladu 😉
ja suhlasim s GIAMO a odporucam tiez Impresiu na zahradnickej, a Axton na Bajkalskej a este Flowers na Venturskej... 😵
glori 🙂 ,to su super tipy,lebo ked sa chceme ist niekam najest,nikdy nevieme kam 😖
lius 😀 a este klasika -tirolska izba... 😵
ano,Tirolske gule 😝 😀
super 😀 😵
V centre na Vazovke Friends 😉 😉 , veľké porcie a aj menučka - keď sa ponáhľade a dokonca aj výhodné víkendové menu 🙂 ...
a reštika v BA s detským kútikom? ale takým poriadnym, nie ako v leberfingeri, kde sú 1000 ročné rozbité hračky a humus...
a este restika tenis restaurant,je to na ceste smer patronka,ako je zoo,tak kusok oproti v ulicke,OBROVSKE porcie,fakt super..
moja obľúbená je Scotish Pub v Auparku, robia tam perfektné steaky 😝
jeeee, super tema, ja mam rada BRIT, drahy mal blizko intrak, tak sme tam obcas zabehli.. a este La Mamma.. 😝
tilly: ja som tam nebola, ale na nete som videla, ze restika tarpan ma apspon na foto pekny detsky kutik.. pozri tarpan23 sk 🙂
my ako mladi 😎 a bezdetni 😔 a tak trochu zahranicni 😝 a tak trochu turisti 😕 mame radi bryndzove halusky a vyprazany syr zo Slovak Pubu 😀
jedno z mala miest, kde si mozte dat halusky asi na patoro sposobov, cucoriedkove knedle alebo lokse a zapijat to dobrou capovanou kofolkou mnam
Sice nie v BA ale vcera sme absolvovali narodeninovy obed v restauracii Afrodita v Cerenanoch🙂 Lepsie zatial nebolo..hlavne pomer kvalita a kvantita🙂
pre mna je najlepšia reštika kde robí môj mangelík... lebo je pre mna ten najlepší kuchtík na svete.... Mama and Papa na Hviezdoslavku - tzv. rodinná reštaurácia.... 🙂
Mrenka tak s tým Tenisom máš pravdu, ale odporúčam si objednať stôl 😉
len ten Slovak Pub - hrooozne nafajcene ked som tam bola raz a aj naposledy.
bubatenko, aj moj priatel je kuchar🙂 to je nahodicka🙂
no musis si sadnut do nefajciarskej izby 😉 /myslim, ze kompletne cela predna cast/
baby, kde presne je ten tenis? ja akurat zacinam rozmyslat, ze kde poriesim statnice 😀 kedze ich mam za 8mesiacov, mam malo casu 😀 😀
ahoj certica,
nas zatial nikdy nesklamali tieto podniky (kriterium kvality jedla povazujem za samozrejmost - vzdy super):
ONE - pre deti, teda urcite pre chlapcov, super atrakcia skutocnej formuly v interieri, kvalitne detske menu, mily personal;
steam&coffee - v podstate kazdy, ale v Carltone je dobry detsky kutik, co sme viackrat ocenili, na deti su zvyknuti;
talianska restauracia (v podstate pizzeria) na Banselovej na Trnavke - tu ocenujem takmer rodinnu atmosferu a navyse nebol nikdy problem s jedlom pre maleho, urobili aj mimo menu, povedala som co a ako by sme chceli a oni bez problemov pripravili. tak zelam stastny vyber 😉
filipa, kde je prosim ta ONE v BA?
My riesime muzovu promocnu oslavu, je to tam vhodne?
Doteraz sme vsetky rodinne oslavy absolvovali v Tarpane. Ten kutik je fajn.
cinska rest. Astra na prievozskej
a este celkom fajn na fazulovej ul. pri danovom urade (odbocka z radlinskeho dolava), len si nespomeniem na nazov 😅
a dakujem baby 😀
Verulka, Tenis club je blizko Patronky, pri Habanskom Mlyne, su tam tenisove kurty, je to ta cast Patronky smerom na hradny kopec, do Horskeho parku
A este vyborna pizzeria na Kosickej - Bella Napoli
restauracia Karibik v ruzinove pri byvalom obch. dome Ruzinov 😀 😀 😀 😀