Dobrá redukčná diéta

daraca_k
28. sep 2017

Ahojte, viete poradiť redukčnou diétu bez jojoefektu a hladovania?
🙂

simi121
28. sep 2017

Ahoj, mám bielkovinovú diétu som veľmi spokojná.
🙂

daraca_k
autor
28. sep 2017

@simi121 Ahoj, a ako si s ňou začala? Radila si sa s niekým ohľadne zdravotného stavu a pod.?

simi121
28. sep 2017

@daraca_k Mám 4týždňový balíček od mdiet a áno radila som sa s Dr. Kozárom 🙂.

acer11
28. sep 2017

Nežrať a cvičiť 😅

denisaja
28. sep 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Jojo efekt máš po každej diéte aj keď schudneš cvičením a prestaneš s tým tak po nejakom čase priberieš. Jednoducho si naozaj musíš kontrolovať príjem stravy, alebo sa dostatočne hýbať po zvyšok života. Najdôležitejšie je vydržať nevyjedať večer.

lilu7
29. sep 2017

Vynechat cukor-uplne. Pridat pohyb a vysledky sa dostavia sice casom ale pridu a bez jojo efektu😉

denisaja
1. okt 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Mam odskúšaný typ ako schudnúť a následne dlhodobo udržať hmotnosť. Keďže najhoršie je vydržať obdobia chuti na sladké a na naučenie sa disciplíny v jedení hľadala som niečo na utlmenie hladu, čo sa dá konzumovať dlhodobo a našla som nuMe diétne nápoje a tyčinky. Tyčinky nosím vždy so sebou. Diéta obsahuje glukomanán, čo je prírodná zložka - nič chemické okrem zníženia pocitu hladu to znižuje cholesterol. Nápoje sú chutné doporučili mi to kamošky práve pre výbornú chuť. Pozrite www.nu-me.eu nízkokalorická déta. 👍 doporučujem