ahojte baby, mozno nie jednej sa stalo ze nevedela niekedy pochopit, co znamena dobra kamoska.ja len viem ze to je vzacnost,ako mat verneho partnera, chapaveho sefa, ci milujucich rodicov.
@narin chces vediet koho povazujem za dobru kamosku? Cloveka, ktory nie je ako baba na trhu, ze ked si raz nieco povieme, tak to ostane iba medzi nami. Ze je to clovek, na ktoreho sa mozes obratit kedykolvek a aj keby mu to nevyhovovalo, tak si na teba najde cas. Clovek, ktory ti poskytne pomocnu ruku, ked to potrebujes. Samozrejme, ze to musi fungovat aj naopak, nie iba z jednej strany... 😉
a este chcem dodat, ze nie som povodom slovenka, preto chcem poprosit o prepacenie, keby som mala chyby v pravopise.dakujem za pochopenie 🙂
no ....sorry, komp mi blbne az 2krt som to iste poslalahttps://www.modrykonik.sk/profil/sisaha/ pekne,a aj taku mas?
@narin Pre mňa je skutočný priateľ človek, ktorý keď je treba ti povie aj že si krava, ale takým spôsobom, že mu za to ešte poďakuješ 😉 Úprimnosť a dôvera. Najviac.
materina_duska hovoris mi zo srdca.veru, nie je natom nic zle,ked sa ti kamoska ide roztrhat skoro, len aby si neurobila chybu
o kamaratstve sa da hovorit vecne a pekne,ale ale nie kazda zazije taku.ci?
narin dobrá kamarátka je strašne vzácna ona ťa chápe,pomáha a stojí pri tebe aj ked ostatny nie...ale jedno je pravda ze dobrá kamarátka sa hladá veľmi ťažko
ved to,tazko 😒 a prave preto jeto ako vzacnost.
igiana ,pochopila si to velmy spravne.ano partia dievcat co sme boli spolu a rada akosi vytratilo a ja nie a nie najst niekoho koho by som hrdostou nazvala kamoskou,bohuzial. 😢
a este chcem dodat, ze nie som povodom slovenka, preto chcem poprosit o prepacenie, keby som mala chyby v pravopise.dakujem za pochopenie