Dobrá kamarátka

narin
13. feb 2013

ahojte baby, mozno nie jednej sa stalo ze nevedela niekedy pochopit, co znamena dobra kamoska.ja len viem ze to je vzacnost,ako mat verneho partnera, chapaveho sefa, ci milujucich rodicov.

narin
autor
13. feb 2013

a este chcem dodat, ze nie som povodom slovenka, preto chcem poprosit o prepacenie, keby som mala chyby v pravopise.dakujem za pochopenie

sisaha
13. feb 2013

@narin chces vediet koho povazujem za dobru kamosku? Cloveka, ktory nie je ako baba na trhu, ze ked si raz nieco povieme, tak to ostane iba medzi nami. Ze je to clovek, na ktoreho sa mozes obratit kedykolvek a aj keby mu to nevyhovovalo, tak si na teba najde cas. Clovek, ktory ti poskytne pomocnu ruku, ked to potrebujes. Samozrejme, ze to musi fungovat aj naopak, nie iba z jednej strany... 😉

narin
autor
13. feb 2013

a este chcem dodat, ze nie som povodom slovenka, preto chcem poprosit o prepacenie, keby som mala chyby v pravopise.dakujem za pochopenie 🙂

narin
autor
13. feb 2013

no ....sorry, komp mi blbne az 2krt som to iste poslalahttps://www.modrykonik.sk/profil/sisaha/ pekne,a aj taku mas?

materina_duska
13. feb 2013

@narin Pre mňa je skutočný priateľ človek, ktorý keď je treba ti povie aj že si krava, ale takým spôsobom, že mu za to ešte poďakuješ 😉 Úprimnosť a dôvera. Najviac.

narin
autor
13. feb 2013

materina_duska hovoris mi zo srdca.veru, nie je natom nic zle,ked sa ti kamoska ide roztrhat skoro, len aby si neurobila chybu

narin
autor
13. feb 2013

o kamaratstve sa da hovorit vecne a pekne,ale ale nie kazda zazije taku.ci?

mimsy
13. feb 2013

narin dobrá kamarátka je strašne vzácna ona ťa chápe,pomáha a stojí pri tebe aj ked ostatny nie...ale jedno je pravda ze dobrá kamarátka sa hladá veľmi ťažko

narin
autor
13. feb 2013

ved to,tazko 😒 a prave preto jeto ako vzacnost.

igiana
13. feb 2013

@narin neviem ci som spravne pochopila, ale mas problem si najst kamaratku, lebo si sa niekam pristahovala?

narin
autor
13. feb 2013

igiana ,pochopila si to velmy spravne.ano partia dievcat co sme boli spolu a rada akosi vytratilo a ja nie a nie najst niekoho koho by som hrdostou nazvala kamoskou,bohuzial. 😢