Dobierka v packete

veronikavathi
29. feb 2024

Ahojte,
Viete mi poradit ako sa robi dobierka na packetu?
Chcem poslat kocik, ale na dobierku neviem.
Μa do 15 kg

refly
29. feb 2024

Také veľké zásielky cez packetu nepošlete. Max veľkosť je 60 x 50 x 40

refly
29. feb 2024

Ale teda, aby som aj reálne poradila.... normálne, keď sa preklikávate v aplikácii pri odosielaní balíku, tak posledný bod sú "služby" a tam si zakliknete dobierku za extra 1,30€, napíšete sumu a účet.
Ale nerobte to, lebo v packete platíte dopredu, nadrozmerné zásielky Vám vrátia a nemáte nárok na vrátenie peňazí.

katariiinkaa
29. feb 2024

@refly dá sa to poslať jedine cez packeta kuriéra 🙂 tam by nemal byť problém s veľkosťou zásielky. Záleži čo autorka myslela - či zbox alebo kuriéra. Ak Z-box tak súhlasím s komentármi vyššie - zbytočne prídete o peniaze.

lenkakravcova
29. feb 2024

@refly pod tým píše "súčin všetkých strán 150, najdlhšia strana Max 120cm".

Záleží teda o aký kočík ide, či sa dá poskladať kompaktne. Ja som teraz prepravovala 15kg kobercov 60*40*30cm a vpohode to vzali aj prepravili.

Odosielatelka: ak si nie si istá a vie ti páni zaplatiť prevodom, je to tak lepšie s tým že potom aj do odosielateľa a aj do adresáta zadas tú istú (adresátovu) adresu. Ak náhodou sa balík vráti, tak príde tak či tak adresátovi 😀 (ale to ho musíš mať určite vopred zaplatený).

veronikavathi
autor
29. feb 2024

@lenkakravcova ja praveze kupujem a zas suma je prilis vysoka preto som to takto chcela riesit.. pretoze doberovat dnes ludom naozaj nie. Peeto som si chcela zaplatit ja dopravu s tym ze dobuerku zaplatim na mieste, ked to realne uvidim.

lenkakravcova
29. feb 2024

@veronikavathi môže ti to prísť zabalené v krabici tak že nič neuvidia a vnútri budú len kamene alebo bordel.. ani pri dobierke nie je na nič záruka. Len preplatis poštovné. Ak by ťa niekto chcel odrbat, urobí to tak či onak. Pozri či má dobre hodnotenia a keď hej tak by som dobierku neriešila. A keď ich nemá dobre tak by som nekupovala ani na dobierku.