Dobierka plus krabica

nodesha
16. dec 2016

Ahojte mam taku otazocku, predavam vecicky po synovi a zaujemcovi som posielala 3 veci za 12eur + dobierku hradil on ... dobierka na adresu plus s tou krabicou co mi dali ma vysla 5,70 co je vela ... ako sa da inak lacnejsie posielat oblecenie?? Mozem mat aj vlastnu krabicu??

lintu
16. dec 2016

pokým posielaš obyčajnú balíkovú zásielku, je úplne jedno do čoho jej obsah zabalíš... podstatné, aby ti ten obsah počas prepravy nepovypadával

anjelic
16. dec 2016

@nodesha Najlepšie je poskladať oblečenie a zabaliť ho do čistej igelitovej tašky alebo plastovej obálky, na ktorú nalepíš adresu. Pre istotu môžeš omotať priesvitnou páskou. Navyše posielaj to ako list a nie ako balík. Ak Ti krabicu predávali na pošte, tak sa tej sume ani nečudujem, pošta si vie za svoje produkty vypýtať nehorázne peniaze.

janinah
16. dec 2016

3ks oblečenia posielaj ako list doporučene 2tr. a dobierka, nastráke pošty si popozeraj cenník, tam najdeš poštovné,ak zadaš váhu balíčka do 500 alebo do 1000gr, dobierka existuje na účet a na poštu /pošlu peniaze/ na účet je lacnejšia,takže ja ak posielam na dobierku,tak dopredu viem si určiť sumu,ktorú kupujúci zaplatí a aj mu tu sumu napíšem....baliť môžeš do hocičoho,ja balím do folie a potom do obyčajnej obalky alebo baliaceho papiera

0silvia0
16. dec 2016

@nodesha samozrejme že môžeš mať vlastnú krabicu, alebo ako tu už bolo spomenuté stačí igelitová taška, poprípade igelitové vrece. Ak chceš aby poštovné stálo menej, tak žiadaj platbu vopred na účet, aj suma za dobierku je suma navyše...

nodesha
autor
16. dec 2016

Dakujem Vam pekne 😇