Dobierka do Čiech

loralo
31. okt 2013

Prosim vysvetlite mi, ako to mo mam urobit a kolko to bude stat mna a dotycnu.
Takze posielam tovar do ciech v hodnote 9eur, na poste som si to dala zvazit, povedali mi ze postovne bude 8eur, takze ked chcem zaratat postovne k hodnote tovaru, aby mi dotycna zaplatila 17eur, to niekde uvediem ako hodnotu dobierky alebo ako?
A dalej, bude ceska strana a takisto aj ja platit este nejaky poplatok?

zuzik307
31. okt 2013

@loralo presne tak ako si napisala, k cene tovaru priratas postovne a vyslednu sumu uvedies ako dobierku...na poste zaplatis 8 Eur, celych 17 € ti potom pride bud na ucet/poukazkou, uz ako si vyberies... 😉

loralo
autor
31. okt 2013

a co poplatok za prevod meny, co co sa to furt spomina?

swennie
31. okt 2013

@loralo Ja by som sa najskor u dotycnej uistila, ci ma urcite zaujem o tovar v hodnote 9€, ktory ju v konecnom dosledku spolu s postovnym vyjde 17€. Ak si totiz zasielku nepreberie, tarcha postovneho ostane na Vas.

zuzik307
1. nov 2013

@loralo prednedavnom som posielala do ciech dobierku a neviem o ziadnom poplatku za prevod meny, mozno je to uz zaratane v tom postovnom...

zuzanka2302
15. mar 2015

prosim vas aka je posta pri dobierke do ciech?

gabrielachochulka
15. mar 2015

Moja skúenosť s jednýn eshopom z Čiech, kabát za 59€,na dobierku+ poštovné 10€, hovorím si, dobre, veď je to zo zahraničia, objednala som a keď prišiel, pani na pošte prerátavala meny, takže ma to nestálo spolu 69€, ale aj našu poštu + man.poplatky celkovo 78,32€!!!!! Oki, ale to nebolo všetko, kabát mi nesadol, vrátila som ho za 15 € naspäť!!!!!! Z Čiech už neobjednávam.
2.skúsenosť objednávam aj zo Stilago klubu/sídlo pri Prahe/ kuriér to dovezie až pred dom za 5 €, niekedy som tovar vrátila a ony mi napísali, že mi preplatia aj poštovné k tovaru, takže ako kto, možno by nebolo zle, obrátiť sa na kuriérsku službu, pošta je monopol, robia si, čo chcú.