Dobry deň, je tu veľa príspevkov o hluku v bytovkách, keď spodný sused počuje vrchného, vrchný to schytava zľava správa a celý panelák vibruje....matka troch skáčucich deti ma na salame a uprata ju len búchanie po radiátoroch od susedov.
Cez víkend sme boli za ročnou vnučkou v novostavbe a padol jej na zem plechový hrnček. . To sa jej stane ešte stokrát, kým vyrastie, ale jej tatko hneď do vyvrtky, ze prídu nám spodný vynadat. Dosť ma to prekvapilo, ze je takto "predposrany" on vyrástol v dome a v baraku berie ohľad aj na cigánčata, co sa votru garazovou bránou dovnútra sa pobicyklovať. Trochu som mu poradila, nech to s tou ohľaduplnosťou nepreháňa, no neviem, ci som neprepasla dobrú príležitosť mlčať. Mam aj tuná z diskusii pocit, akoby tým chlapom boli zoslaní mali mimozemšťania a nie ich vlastne deti. 😂😃🤕
tak ĺahšie je nabliakať na ročné dieťa ako na nasrdeného suseda... 😉
A ja si myslim, ze ty si nezadana a bezdetna a hlavne bezstarostna zena.
Ktora riesi taketo.donebavolajuce chujoviny.
Ten názov to je originál, alebo si admin robí srandu? 😀
nech zabezpeci dom - predpokladam, ze to zat
@derdia nezadana bezdetna zena asi nenavstevuje vnucence
tak byvanie v bytovke je o ohladuplnosti. Ty pises o salke - ale to je len fragment bordelo co normalne dieta narobi. Okrem ineho place, skace, taha veci po byte, trieska s cim pride a ja chapem, ze to pre ludi co byvaju okolo moze byt narocne. Ano, aj my upozornujeme dieta nech neskace a nerobi bordel. Barak je stary a vsetko je pocut - neviem preco by som mala zbytocne terorizovat susedov. Ale vsetci sme k sebe ohladuplny a snazime sa a tak sa tu velmi dobre byva.
@yvanielka no vidíš, to hovoril Krajicek? v nejakej rozprávke Do orecha bum😂 a ked som toto písala, mi to napadlo, reku starší pochopia.... Ale v sobotu som sa od 25 r. synovca VS dozvedela, ze netuší, kto je Belmondo, takže áno, názov je blbý. 🙆♀️
Na nás útočila suseda, aj šlapka som bola, tak muž jej jasné a jadrne vysvetlil kde je sever. Najprv slušne, ale potom na plnú hubu, lebo inak nešla zastaviť.
Tatko tvojej vnučky je asi naozaj predposraty a nevie riešiť . Slovne so susedmi, prípadne nejakú izolaciu