Ahojte, mám dilemu. Zuno nám konči a neviem do ktorej banky mám prejst,kde je to najvyhodnejsie? Poradte ! 🙂
@babika0 ja zatial presuvam do Mbank. Tam mam bezny ucet, na Zune sme mali Sporenie. Mbank tiez umoznuje vytvorenie az 4 sporeni. Inak neplatim v Mbank ziadne poplatky, ani vybery z bankomatu nemam spoplatnene (tusim treba vybrat aspon 70€). Chcela som vsak mat setriaci ucet niekde mimo Mbank, takze tiez hladam ucet bez poplatkov s kartou a okamzite dostupnymi peniazmi. V tomto bolo Zuno super. Tatra banku nechcem, nechcem platit poplatky.
ucet v Zuno sa da zrusit iba osobne ?
dakujem, pouvazujem teda nad tou mbank 🙂
@simsalabim Ahoj, vieš mi poradiť, ak by som chcela účet v mbank a jasné, že chcem aj pod účty, tak to mám zaškrtnúť e-max? A kartu dávajú automaticky, či musím zaškrtnúť, že chcem MasterCard Debit? Som z toho jeleň.
@danielahamar neviem ti poradit, lebo ucet tam mam uz vela rokov, od kedy su na trhu a nespominam si a, ako s ato robilo. Ale zavolaj na info linku, su velmi ochotni a poradia ti. O tie poducty sa totiz ziada - aspon ja to tak robim - priamo z internetovej stranky banky, ked si prihlasena vo svojom beznom ucte. Teda najprv musis mat bezny ucet. A kartu davaju k beznemu uctu myslim automaticky...zavolaj tam, nedavno som nieco riesila s dcerou (studentsky ucet) a fakt boli velmi ochotni.
Akurát včera som sa bola pýtať v Tatre,pani "ochotná" má odbila,že sa musím objednať a trvá to cca hodinu a pol.keďže pracujem v bankovnictve,tak som sa pousmiala,poďakovala a išla preč.na tatru som počula len zlé tak radšej menšie zlo.a mbank vychádza zatiaľ najschodnejsie riesenie.škoda toho zuna...
Aj ja odchádzam z tatrabanky...som tam mrte rokov, podmienky otrasné..mbank mi vychádza asi najlepšie, možno univerzit.
ahojte,chcem sa opýtať niekoho kto má ešte v Zuno banka presunutú pôžičku do Tatrabanky?...pretože mne pôžičku presunuli do TB a dnes som dostala doporučenú poštu,že som neplatila 150 dní a že si mám celú čiastku vyplatiť...to mi povedali z TB keď som tam dnes volala...a Zuno banka mi poslala úplne imé číslo účtu ako TB...úplne celé zlé !!!
myslim, ze ich aktivity preberie tatrabanka