Ahojte maminky, poradíte do čoho mám zamraziť jedlo do zásoby? V septembri čakáme druhé baby, staršia bude so mnou doma, manžel na týždňovkách, babky ďaleko, takže jedlá zdĺhavejšie na prípravu chcem riešiť takto. Kuracie a zeleninové vývary, dusené mäsko na x spôsobov, predvarené strukoviny a pod. Len mám málo plastových nádob, poradíte do čoho to mám zamraziť?
ak mas malo nadob tak jedlo jednoducho zamrazene vyklop do sacku a hotovo,vlož naspat a zasa zamraz v nadobe a šup do sacku 🙂 nalep štitok aby si vedela kde co mas 😉
ja som zamrazovala do umelohmotnych nadob a do sackov
v dm-ku maju sacky roznych velkosti, ktore su specialne urcene do mrazaku .. vyborne su tie 3L, tie maju aj dobry sposob uzatvarania - taku tu kolajnicku .. mne sa velmi osvedcili na zmrazovanie ovocia
ahoj ja som vkladala do krabičky od veta plastový sáčok a do toho som to naložila a zavrela, ked zmrzlo vybrala a vložila dalšie, alebo ako vraví miriam zamraz priamo v kelímku a vyklop do plastového sáčku a tak uskladnuj... ja som dala zamrazovať do krabičiek od veta, alebo od ramy, lebo sú hranaté a tak mi tam viac vošlo.
Ja som zamrazovala jedlo pre dieta do Avent vacsich poharikov.
VIA pohariky-uplne sme ich zodrali,nonstop pouzivam,este aj teraz.Odporucam.
krabičky od rastlinného masla.
Ja zamrazujem tiez do plastovych nadob a este do igelitovych vrecusok, hm.