Ahojte mám dilemu do čoho zabaliť hojdacieho konika,kupila som to z druhej ruky čiže krabicu k tomu nebola.Baliaci papier asi nato nebude stačiť aspoň taky obrovsky rozmer som nevidela.Dake rady? mám krabice z dm ale ani tam sa mi to nezmesti 🤷🏻♀️ proste chcem aby si to rozbalil nech je prekvapeny 😊
my máme nového a tiež k tomu krabica nebola, to len na margo prvej vety 😉 čo sa týka balenia chceš krabicu? stačí ísť do elektra, tam občas majú takto obrovské. keby si netrvala na krabici, tak už som videla takú obrovskú nákupnú tašku - síce iba v USA ale možno sa dá kúpiť aj v sr
dat mu maslu na hlavu- nie vsetko musi byt zabalene
ďakujem za rady asi ta plachta bude naj 🙂 keď nezoženiem teda takú obrosvku krabicu
A musi byt zabaleny? Ja neviem sakel do kosa pod stromceko...nestacila by krasna velka cervena masla okolo krku?
@linki90 nám mamina zabalila stoličku k vianociam do odpadového vreca čierneho. Nevedeli sme čo to je a až keď sme odhalili ,zistili sme :p ale j by som koník ak tak zabalila do nejakej plachty,obrusu a na vrchu zaviazala mašličkou červenou (tie rohy plachty zaviazes mašľou a máš