Do čoho balíte oblečenie, ktoré ste predali?

pattulda
18. nov 2024

Prosím Vás, keď tu predáte nejaké oblečenie, do čoho to balíte? Ďakujem

patka06
18. nov 2024

Igelitka otočená naopak, hrubé vrece na odpadky, recyklujem obaly, v ktorých prišiel tovar mne.

rebi789
18. nov 2024

@pattulda shein vrecká, škatule alebo papierove obaly na zásielky ktore najdes v papiernictve

mandzula
18. nov 2024

Igelitky, čierna strečka.

sovica
18. nov 2024

@pattulda Ja do plastových obálok. Kupujem tu na MK od @plastoveobalky1
https://www.modrykonik.sk/market/seller/plastov...

mamamasama
18. nov 2024

Ja sa vzdy snazim zabalit do baliaceho papiera a krabice. Nechcela by som dostat smradlave vrece od smeti, alebo igelitku. 😳

mandzula
18. nov 2024

@mamamasama ved to vrece hadam nikto nedava pouzite a nove nesmrdi.

mamamasama
18. nov 2024

@mandzula vrecia na smeti smrdia. A povedala by som, ze poriadne.

mandzula
18. nov 2024

@mamamasama ani jedno balenie, co som mala, nesmrdelo, a to mam cuch extra dobry.

pukina
18. nov 2024

@mamamasama ked si fajnova, nekupuj si veci z bazaru. mne uz prisli veci aj v obale od plienok a nebudem nariekat, podstatne bolo ze obsah bol v poriadku

mamamasama
18. nov 2024

@pukina nekupujem. Predávam.😘 A fajnová byť nemusím. Stačí, že nie som chudera, ktorá balí veci do vreca od smetí. 😳 Des

pukina
18. nov 2024

@mamamasama super mat hodnotovy rebricek nastaveny podla toho, do coho zabalis par eurove handry😂😂😂

ikonica
18. nov 2024

Sacok od plienok otoceny naopak ci plastove obalky a krabice, v ktorych mi prisli objednavky...

cyberk
18. nov 2024

Aj pri tomto sa vedia zeny pohadat 😂
Ps: balim do vsetkeho, co mi pride pod ruku, recyklujem ako sa da ;)

ssimusska
18. nov 2024

@pattulda mám kúpené plastové obálky, nech to má nejakú úroveň

slavomira236
18. nov 2024

@mamamasama ja zas meznasam ked mi pride nieco v baliacom papiery uz mi prislo parkrat tak ze baliaci roztrhany to iste ibalka papierova

mamamasama
18. nov 2024

@slavomira236 Vieš čítať? Preto píšem, že to treba nasledne zabalit do krabice. Urcite by som neposlala len v papieri. Ale vy si balte pre mna za mna aj do toaletneho papiera, ktory date do vreca na odpadky 🤦🏻‍♀️ Ale to asi zavisi aj od tovaru. Handry by som asi tiez zabalila len do vreca na smeti 🤭🤔✌🏻

slavomira236
18. nov 2024

@mamamasama ked je nieco tesne pod 500 g a dam papier a krabicu koli krabici to prekroci vahu. Takze handry do krabice nedavam len topanky a citat viem..ja pouzivam plastove obalky nie toaletak

angeli121212
18. nov 2024

@pattulda tak ja len nakupujem a prišli mi veci v taškách, obaloch od plienok aj v krabiciach a úprimne mne je sympatické, keď niekto niečo zrecykluje

patka06
18. nov 2024

@mamamasama tie vrecia sa vyrábajú z rovnakej folie ako plastové obálky
Krabica je zbytočná váha navyše - už sa mi stalo,že kvôli nej bolo vyššie poštovné

gondyo
18. nov 2024

Beriem si z práce plastové obaly a odkladám si vrecia,napr z about you a následne ich použijem

klip0
18. nov 2024

@mamamasama máš doma továreň na krabice ? Či odkiaľ má napríklad mamička čo rozpredáva po kusoch oblečenie po deťoch brať na všetko krabicu ?
O produkovani zbytočného odpadu navyše ani nehovorím

eternity24
18. nov 2024

@pattulda ja tiež recyklujem, používam obaly, v ktorých prišli zásielky mne a veru keď dcéra nosila plienky, použila som aj sacok od plienok. Keď nemám nič z toho, mám nakúpené aj také igelitove lepiace obálky.

kacenocka2
18. nov 2024

Samolepiaca fólia

ann092
18. nov 2024

@pattulda zo sheine som kúpila kuriérske vrecká a balím do nich

miniatura14
18. nov 2024

Mám aj nové plastové obálky, ale veľa obalov a krabíc recyklujem a používam zo zásielok, čo prišli mne. Absolútne nevidím nič zlé na obaloch od plienok. Mne keď v tom prišla prvá zásielka, hovorím si, dobrý nápad 🙂. Je to taká šikovná veľkosť, hrubší materiál a hlavne, ten sáčok je čistý preboha... Všetko sa snažím aj tak zabaliť ešte aj do priesvitného sáčku alebo bublinkovej fólie, tiež z tých, čo už mám doma.

qwert87
18. nov 2024

@pattulda ja tiež recyklujem. Najčastejšie sú to igelitky, obaly z mojich objednávok ze len prevratim, alebo sáčky do koša (dajú sa kúpiť aj s vôňou, do takých ja balím. Tie obyčajne mi smrdia). Keď boli deti menšie, tak som využívala obaly z plienok. Kupujem aj predávam na bazaroch často. No navtipnejsie bolo, keď mi jedna vec prišla v sáčku od chipsov 😀, to som sa už aj ja pozastavila.

mircalla
18. nov 2024

@mamamasama Neviem sice co balis a predavas a kde, kedze tu mas nula inzeratov a nula hodnoteni, ale arogantna si neskutocne

misienka123
18. nov 2024

@mircalla dobrý postreh👍🙂

evaachesa
18. nov 2024

@mamamasama vrece na smeti je dosť pravdepodobne vyrobené z rovnakej fólie, z akej sa vyrobia aj obálky či igelitky. Nerozumiem celkom tvojej fóbií z vreca na odpadky pokiaľ v ňom predtým tie odpadky neboli. 😉

evaachesa
18. nov 2024

Tak mňa naposledy potešilo že už aj firmy separujú a používajú už predtým použité krabice. Za toto palec hore. 😎🙏

mariska1989
18. nov 2024

Do čoho sa zmestí . Ak použijem čierne vrecko odpadové dám to ešte do tašky a už len zabalím . Poprípade kúpim obálku igelitovu . Použijem obal v ktorom bolo mne poslané . Stačí sa vynájsť