Prosím Vás, keď tu predáte nejaké oblečenie, do čoho to balíte? Ďakujem
Igelitky, čierna strečka.
@pattulda Ja do plastových obálok. Kupujem tu na MK od @plastoveobalky1
https://www.modrykonik.sk/market/seller/plastov...
Ja sa vzdy snazim zabalit do baliaceho papiera a krabice. Nechcela by som dostat smradlave vrece od smeti, alebo igelitku. 😳
@mamamasama ved to vrece hadam nikto nedava pouzite a nove nesmrdi.
@mandzula vrecia na smeti smrdia. A povedala by som, ze poriadne.
@mamamasama ani jedno balenie, co som mala, nesmrdelo, a to mam cuch extra dobry.
@mamamasama ked si fajnova, nekupuj si veci z bazaru. mne uz prisli veci aj v obale od plienok a nebudem nariekat, podstatne bolo ze obsah bol v poriadku
@pukina nekupujem. Predávam.😘 A fajnová byť nemusím. Stačí, že nie som chudera, ktorá balí veci do vreca od smetí. 😳 Des
@mamamasama super mat hodnotovy rebricek nastaveny podla toho, do coho zabalis par eurove handry😂😂😂
Sacok od plienok otoceny naopak ci plastove obalky a krabice, v ktorych mi prisli objednavky...
Aj pri tomto sa vedia zeny pohadat 😂
Ps: balim do vsetkeho, co mi pride pod ruku, recyklujem ako sa da ;)
@mamamasama ja zas meznasam ked mi pride nieco v baliacom papiery uz mi prislo parkrat tak ze baliaci roztrhany to iste ibalka papierova
@slavomira236 Vieš čítať? Preto píšem, že to treba nasledne zabalit do krabice. Urcite by som neposlala len v papieri. Ale vy si balte pre mna za mna aj do toaletneho papiera, ktory date do vreca na odpadky 🤦🏻♀️ Ale to asi zavisi aj od tovaru. Handry by som asi tiez zabalila len do vreca na smeti 🤭🤔✌🏻
@mamamasama ked je nieco tesne pod 500 g a dam papier a krabicu koli krabici to prekroci vahu. Takze handry do krabice nedavam len topanky a citat viem..ja pouzivam plastove obalky nie toaletak
@pattulda tak ja len nakupujem a prišli mi veci v taškách, obaloch od plienok aj v krabiciach a úprimne mne je sympatické, keď niekto niečo zrecykluje
@mamamasama tie vrecia sa vyrábajú z rovnakej folie ako plastové obálky
Krabica je zbytočná váha navyše - už sa mi stalo,že kvôli nej bolo vyššie poštovné
Beriem si z práce plastové obaly a odkladám si vrecia,napr z about you a následne ich použijem
@mamamasama máš doma továreň na krabice ? Či odkiaľ má napríklad mamička čo rozpredáva po kusoch oblečenie po deťoch brať na všetko krabicu ?
O produkovani zbytočného odpadu navyše ani nehovorím
@pattulda ja tiež recyklujem, používam obaly, v ktorých prišli zásielky mne a veru keď dcéra nosila plienky, použila som aj sacok od plienok. Keď nemám nič z toho, mám nakúpené aj také igelitove lepiace obálky.
Mám aj nové plastové obálky, ale veľa obalov a krabíc recyklujem a používam zo zásielok, čo prišli mne. Absolútne nevidím nič zlé na obaloch od plienok. Mne keď v tom prišla prvá zásielka, hovorím si, dobrý nápad 🙂. Je to taká šikovná veľkosť, hrubší materiál a hlavne, ten sáčok je čistý preboha... Všetko sa snažím aj tak zabaliť ešte aj do priesvitného sáčku alebo bublinkovej fólie, tiež z tých, čo už mám doma.
@pattulda ja tiež recyklujem. Najčastejšie sú to igelitky, obaly z mojich objednávok ze len prevratim, alebo sáčky do koša (dajú sa kúpiť aj s vôňou, do takých ja balím. Tie obyčajne mi smrdia). Keď boli deti menšie, tak som využívala obaly z plienok. Kupujem aj predávam na bazaroch často. No navtipnejsie bolo, keď mi jedna vec prišla v sáčku od chipsov 😀, to som sa už aj ja pozastavila.
@mamamasama Neviem sice co balis a predavas a kde, kedze tu mas nula inzeratov a nula hodnoteni, ale arogantna si neskutocne
@mircalla dobrý postreh👍🙂
@mamamasama vrece na smeti je dosť pravdepodobne vyrobené z rovnakej fólie, z akej sa vyrobia aj obálky či igelitky. Nerozumiem celkom tvojej fóbií z vreca na odpadky pokiaľ v ňom predtým tie odpadky neboli. 😉
Tak mňa naposledy potešilo že už aj firmy separujú a používajú už predtým použité krabice. Za toto palec hore. 😎🙏
Do čoho sa zmestí . Ak použijem čierne vrecko odpadové dám to ešte do tašky a už len zabalím . Poprípade kúpim obálku igelitovu . Použijem obal v ktorom bolo mne poslané . Stačí sa vynájsť
Igelitka otočená naopak, hrubé vrece na odpadky, recyklujem obaly, v ktorých prišiel tovar mne.