Do akej sumy platíte za veci z bazára na dobierku?

9. okt 2023

Do akej sumy platite predavajucemu cez bazary za vecicky bez dobierky? Mne pride riskantne zaplatit cudziemu cloveku viac ako 15€. Ako to vnimate vy?

tiika
9. okt 2023

Veľakrát som zaplatila i viac, no vtedy si čítam hodnotenia. Ak sa ti to zdá riskantne, môžeš sa dohodnúť i na dobierke s tým, že napr. zaplatíš vopred za postu. Lebo neprebratie zásielky je zas riskantne pre predávajúceho.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. okt 2023

@tiika ano samozrejme, nikdy neziadam od predavajuceho aby mi on slepo veril. Bohuzial nie vsetky platformy maju hodnotenia.

luliu
9. okt 2023

Pozri keby ťa chcel niekto oklamať, tak ťa oklame aj s dobierkou - nevieš čo je vo vnútri balíka 😉. V prvom rade treba čítať hodnotenia, to väčšinou pomoze

autor
9. okt 2023

@luliu nie na vsetkych platformach su hodnotenia

minesasubu
9. okt 2023

Ja objednavam iba cez Mk a vint … na fb len osobny odber zatial ma nikto neoklamal klop klop

btus
10. okt 2023

platila som aj z bazošu 90 E a prišlo. Zatiaľ sa mi nestalo, že by neprišli veci. Ale najnovšie ak ti niekkto povioe, že pošle kuriera, tak je to od, nenechaj sa nachytať. Ináč kupujem väčšinou tu na MK - olečenie.

autor
10. okt 2023

@btus to mi je jasne,taketo ksefty. Ale ja nie som dovercivy clovek co by fakt vacsie sumy platil bez dobierky,su vselijake pripady. Denne ich vidim na fb.

alickapusinka
10. okt 2023

Tak ako ťa môže oklamať cez 15 eur môže ťa oklamať na dobierku. Môže TI poslať ale čo tak to nemusí zodpovedať tomu čo si si objednala. Minule bolo tu tiež na facebooku žena si objednala tovar za 40 eur na dobierku a poslala jej samé somariny čo ani niektoré sa nedajú použiť na nič. Aj ak kupuješ na dobierku záruku že ti príde ešte to čo si objednala nemáš.

jamidea
10. okt 2023

Aky rozdiel je v dobierke a platbe vopred? Myslim pre konecny vysledok s moznostou oklamania? Akurat taky,ze na dobierku mozes dostat balik s novinami. A za peniaze vopred nic. Platim vzdy vopred, aj si tak davam platit. Ja sama pre seba som si dala limit 20e, ze tolko som ochotna ozeliet pre nejaku chuderu. Nastastie este som taku nestretla.