Zaujíma ma váš názor dokedy do koľko rokov môže žena nosiť krátke kratase s tričkom cez leto?Pre predstavu pridám foto aké oblečenie nosím a páči sa mi.Lenze už som staršia roky idú.Pomaly ťahám na 40.Postavu mám vysokú štíhlu.
Kým sa za nohy nehanbíš, neviem o tom, že by to bolo podmienené vekom.
Kľudne si obliekaj to v čom sa cítiš pohodlne.
Dokedy sa v tom cítiš dobre 😉
Navzdy. Uplne kratucke kratasy planujem nosit,kym budem mat ako tak pekne nohy. Ale kratasy dlhsie planujem nosit navzdy. Nebudem sa predsa v lete parit. Ak zvolis primeranu dlzku,tak kludne aj 70tnicka moze nosit kratase
Dokedy sa na to citis. Mam 37 a v pohode ich stale nosim a planujem nosit aj po 40tke
Dokedy ti v nich nebude zima. Ale vazne. Uplne do kedy chces a dokedy sa v nich budes citit dobre. Samozrejme, s prihliadnutim na miesto a prilezitost kde ich nosis.
Dokedy budu obezne zeny nosit leginy 😆 navzdy 🤷
Pokiaľ sa Ty v tom oblečení cítiš dobre,tak nevidím dôvod,prečo sa nejako obmedzovať.Tiež som počula,že ženy po 30 by už nemali ukazovať brucho,takže ja už 9 rokov veselo preťahujem😉😅
@maranta_leuconeura a čo je na Tom že nosíme legíny?aj keď sme obézne
Mam vyse 40 a nosim.nohy mam dlhe a vysportovane
Lebo rodina že už som dosť stará na to takto sa obliekať.Ze by som mala len dlhé nohavice max rifle a k tomu tričko alebo blúzku nosiť.
Kokos to co mas za rodinu. Sa mas potit jak prase v lete alebo co
Obliekaj sa tak aby si sa citila dobre a sexy , spokojna sama so sebou !
Mozes🙂
Ja mam svoju teoriu, ze komu sa na mne cokolvek nepaci, nech sa proste nepozera.
Mam 44a nosim kratasy mam uz aj zily no a co? Co sa budem v 35kach parit? Ked ma baba 16st sadlo jej prekypuje ona moze nosit? A ja pretoze som stara nie?
@autorka
Táto otázka ohľadom oblečenia nie je vecou veku, ale skôr morálky alebo určitých hodnôt.
Niekto ma také hodnoty, iný hentaké.. Oblečenie prispôsobuje podľa toho ako to ty vnímaš - odevy v spoločnosti, ich význam, funkciu atď.
Ja som takéto krátke veci prestala nosiť asj v 21 rokoch. No nie kvôli veku, ale kvôli viere.
@ivik4 Len k tomu poteniu: v riflovych sortkach sa to tam dole potí xy krát viac než vo voľnej dlhej sukni 🙂
@lenkakravcova ak mas haberovky, tak nie, tie dobre luftuju.🙂
@lenkakravcova preco je rec o riflovych ? Ja mam sortiek vela ale riflove ziadne