Stala sa mi čudná vec. Nikdy nemám problém so spánkom, ale dnes som sa zobudila strašne nevyspata,asi plytký spánok. Snívalo sa mi, že som v práci stretla pri káve niekoho, koho nestretávam, asi zo 150 ľudí vo firme. Podala mi ruku a predstavila sa. Viem, že to nie je nič veľmi nepravdepodobné, ale zas nemáme nič spolu a ten sen bol úplne presne, ako sa to v realite stalo. Presne tak to povedala, oblečená v rovnakých farbách ako v sne, celá tá scéna úplne rovnaka. Trochu ma to zaskočilo, zdá sa mi to úplne psycho. Nikdy na tú osobu nemyslím, ani ma v myšlienkach nezamestnava. Preto sa mi teraz zdalo, akoby sa stalo dva krát to isté. Zajtra na to už zabudnem, ale povedzte, že sa to stáva aj iným
@doriiis sem tam som ju zahliadla na chodbe predtým
No také akoby deja vu.. aj mne sa to stalo asi 2x.. u kozmetičky som zadriemala, snívalo sa mi že jej zazvonil telefón aj presne aké má zvonenie, že zachíľu príde jej manžel a začne jej za niečo nadávať.. a ono sa to presne tak stalo
@poslednepogo áno, deja vu na to presne sedí. Mám taký zvláštny pocit teraz, že na čo mi chodí do snov. Určite som na ňu pozerala ako puk, haha
Stalo sa mi to, ked som mala 14.
Snivalo sa mi moje rano. Ze vstanem, umyjem sa, obleciem sa, najem, pojdem do skoly, pridem do triedy a tam nikde nebude chlapec, co sa mi vtedy pacil. Tak sa spytam spoluziacky, kde je a ona povie, ze ostal doma, lebo je chory.
Rano mi po zobudeni sen vysumel z hlavy.
Vstala som, umyla som sa, obliekla sa, najedla a sla do skoly. A chalan, co sa mi pacil, nebol v triede. Tak som sa spytala dpoluziacky, kde je a ona povedala, ze ostal doma, lebo je chory
A ja som na fleku zamrzla, lebo som si uvedomila, ze toto vsetko sa uz stalo. Bolo zo ako deja-vu.
Sedelo to presne do bodky. Aj co som jedla (chystala to babka). Aj oblecenie, aj cesta do skoly, aj ake boli oblaky, este aj to, kto kde v triede stal, kde sedel, s kym sa rozpraval, aj utrzky rozhovorov, co som zachytila, kym som sa po nom obzerala, kde je, ked nebol v lavici. Aj co mali spoluziaci na sebe oblecene. Aj to akym pohybom sa ku mne spoluziacka po mojej otazke obratila, aj jej slova.
Proste akoby som skocila v case naspat a znova prezila tu istu hodinu zivota.
Dodnes si to neviem vysvetlit, prezote to nebol ziaden vestecky sen a vobec ziaden hlbsi vyznam nemal ani vtedy, ani v buducnosti. Proste sa mi vo sne snivala prva hodina mojho zivota po zobudeni v ten den.
Už sa mi to stalo je to zvláštny pocit.Ku kadernícke prišla žena, ktorú som nikdy nevidela a to, čo hovorila som už počula deja Vu stane sa to, keď si unavena
@moonlight1210 presne to. Hneď som na to zabudla a vypustila to z hlavy. Vlastne keby sa to nestalo by som už dnes večer nevedela, čo sa mi snívalo. Strašne zvláštne.
@luccija áno, včera som bola špeciálne veľmi unavená. Dokonca má počas dňa niečo iné rozhodilo, čo sa mi stáva iba veľmi zriedka a vzalo mi to trochu sily
@bambi23 presne, to sa tu hádam aj ako anonym hanbím napísať. Uvažujem, či to má nejaký špeciálny zmysel a či ona má nejakú rolu v mojom živote. Po tomto s ňou cítim akoby nejaké špeciálne spojenie. A este ta komunikácia s ňou, keď sme sa stretli. Z tých jej 2 viet bol cítiť taký rešpekt a bolo to, akoby sme sa už poznali aj z jej strany, ale tak možno tak hovorí s každým.
Mne sa zas niekedy snívajú nejaké miesta, úplne že som tam už bola, prechádzam sa, a hovorím si aj v sne, veď touto cestou som už išla, tu som už bola a pritom keď vstanem nechápem, čo je to za miesto, že naozaj cítim že som tam bola, dokonca viackrát sa mi tie isté miesta snívali a vôbec netuším, kde to je, či som tam nežila v minulom živote, len cítim,že už som tadiaľ chodila.
@summer23456 to sa mi už stalo tiež s tými miestami. Iba taký silný pocit, že tento moment sa už stal. To som nikdy neriešila, ale takto s človekom to bolo o dosť silnejšie
Tak ja dúfam, ze u mna sa nejedna o ziadny dar videnia co i len casti buducnosti😑 mne sa uz niekoľko rokov sniva,ako sa v priebehu bežného dňa zrazu objavia nado mnou bojove lietadlá, vsade vojaci,no čistá hroza..zacnem zufalo hľadať svoje deti a nemozem sa k nim dostat,nemam telefon,neviem sa s nikym spojit,aby som sa dostala k detom..nikdy to nestihnem, dostat sa za niki..bud zacnu padat bomby,alebo to skonci chemickym utokom a ja sa vidim ako umieram a z poslednych sil kricim na svoje deti.aj teraz placem,ked to pisem,je to strasne,neuveritelne zive a prezivam to potom cele dni,sniva sa mi to stale dokola. Nepozeram spravy,necitam články, ktore sa tohto tykaju..ale psychicky ma to dostava stale hlbsie a hlbsie..😢
@tetkaevka možno je to z minulého života, neviem či naozaj existuje ale ktovie...
@tetkaevka joj posielam objatie. To znie hrozne. V tomto prípade myslím, že iba nočné mory. Mne sa zvyklo snívať, že neviem nájsť cestu von z metra a toto sa mi zvyklo opakovať. Z realitou to nemalo nič spoločné a už to aj prešlo alebo aspoň ani neviem, kedy sa mi to snívalo posledný krát. Nech to aj tebe prejde. Samozrejme, to tvoje je p dosť nepríjemnejšie
Máte pocit, že keď ste unavené, že už sa ťažšie uvažuje racionálne, preto sa telo prešteluje na fungovanie na Instinkte a nastáva také spojenie s inou dimenziou? Napríklad mi ešte k tomu stave nekonečnej únavy ešte napadlo zreteľne taká myšlienka, ako keby pre moju informáciu, že budem mať ďalšie dieťa.
Idem si oddýchnuť a zajtra budem zas v normále
Stávajú sa mi také veci často......
❤
Ano, taketo sny, akoby deja vu, som mavala kedysi casto. Odkedy som sa stala matkou, tak sa mi to nestalo, uz asi nemam tak hlboky spanok. Naposledy som to mala predtym, nez som otehotnela, snivalo sa mi, ze jedna blizka osoba mala svadbu a ja som na tej svadbe bola v piatom mesiaci. Par dni na to som sa dozvedela, ze som tehotna a asi o tyzden mi ta osoba oznamila, ze bude mat svadbu. V sne boli vsetky momenty presne rovnake, ako na ich svadbe. Skoda, ze odvtedy (uz je to viac nez 6 rokov), sa mi taketo nieco nestalo.
Rovnako mavam casto aj lucidne sny, viem si v snoch vedome upravit dej. Nie v kazdom, ale vo vacsine ano. Donedavna som si myslela, ze upravit sny si vie kazdy. Taketo sny su super, v mojej hlave uz vzniklo tolko serialov na pokracovanie, ze sa to snad ani neda zratat.
A tiez sa mi casto sniva sen o padajucom lietadle. Ze som v rodnej dedine, je vojna a nedaleko mna padne lietalo. Padat lietadlo som videla uz snad z kazdeho uhla rodnej viesky. Deje sa mi to uz asi viac nez 15 rokov, minimalne raz do mesiaca (kedysi aj o dost castejsie), vzdy padne lietadlo a ja to so strachom a bezmocnostou sledujem.
Ale nemyslim si, taketo veci maju nieco s duchovom a nadprirodzenostou. Skor ide o schopnosti ludskej mysle, ktore zatial nie su podrobne preskumane, preto sa nam javia ako cudne.
Mne sa už viac krat snívalo s osobou,ktorú som nevidela roky a zrazu na druhý deň,som tu osobu stretla. Tiež som sa nad tým pozastavovala,že roky sme sa nevideli a zrazu jeden sen a hneď na druhý deň ju stretnem. 🤷🏻♀️
Áno aj mne sa to stáva. Myslím že každému človeku.
Áno stalo sa mi to viackrat
A stretla si ju predtým,alebo potom,čo sa ti to snivalo