Dnes je tak hnusný upršaný a nudný deň.Co porabate?
U nas celý den slnko,tak ľutujem,že mám posledný deň PN a trčím doma.Obed navarený,lečo urobené a googlim dovolenku.A čakám vnúčika na návštevu tak sa teším.
Ja sa prave chystam zapnut si Verte Neverte, inak som planovala ist na nejaku dlhsiu prechadzku, ale prsi, tak len doma.. 😏
Varila som, práve som vytiahla jablkový koláč z rúry
Tak príď ku mne tepovať 🤣
upratujem fotky- robím fotoknihu
@lucia851 treba mat konicky a potom sa clovek nestiha nudit.
Dnes som tak zhruba upratala a navarila polievku na obed a teraz robím synovi kuracie nugetky a zemiaky aby mal aj na zajtra keďže majú riaditeľske voľno a ja pôjdem pracovať , no a o 18 idem na jumping .
Milujem upršané dní, bohužiaľ neprší celý deň.. vypúšťali sme bazén, upratovali záhradu, išli vyvenčiť psov do lesa a prešli pár km.. a teraz deti pozerajú rozpravku.. milujem takéto útulne dni.
Sviatok, nesviatok, home office 😁👌
za chvilu odchadzam do roboty
@lucia851 nemáš žiadne koníčky?
ja by som sa tak strasne chcela par dni nudit 🤣
@elizabet173 ja som dnes slabá a unavena z menzesu aj z počasia takže sa mi nič nechce
som na konferencii v Spanielsku a tu je normalny pracovny den
@lucia851
Ja normálne pracujem od 9:00 do 18:00 keďže pracujem pre nemeckú firmu tým pádom podľa nemeckého kalendára takže slovenské sviatky pre mna neplatia. Ale aspoň mám dnes homeoffice.
Boli sme kupit bazen.
Ležím
@lucia851 keď sa ti nič nechce, to je iné, to je horšie, ako keď nemôžeš 😉
@elizabet173 v tomto počasí komu by sa aj chcelo
Dovolenkujeme v Chorvátsku ☀️
Ja som ráno bola so synom na hríboch. Potom som ich čistila a krajská,varila obed,upiekla koláč a vysavala. Voľný deň som využil,že som si robila veci do práce.
Perem zaclony