DM provizórna karta - active beauty

rosa197
28. feb 2013

Ahoojte 🙂 chcem sa opýtať, otvorili u nás drogerku DM, dovtedy som chodievala len do 101tky. v DM mi dali kartičku, provizórnu, na internete som sa zaregistrovala aj všetko. a chcem sa spýtať, čo teraz?? 😀 😀 😀 mám ísť do drogérie a tam mi dajú tú normálnu tvrdú, alebo ako??? ďakujem za odpovede ku možno "blbej" otázke 😒 😀 😀

acer11
28. feb 2013

nám prišla myslím poštou....

sissy27
28. feb 2013

@rosa197 príde ti poštou domov, zatiaľ používaš tú papierovú, všetky body aj zľavy aj výhody budeš mať potom na tej plastovej

rosa197
autor
28. feb 2013

@sissy27
@acer11 Ďakujem, lebo na stránke to nebolo písané. A tam na boku kde mám body, ukazuje mi tam 0, a dnes som nakupovala za 8€, to je 8 bodov, ale je nejaká akcia takže by som tam mala mať 16 bodov. Prečo my to tam neukazuje???? :-P

sisaha
28. feb 2013

@rosa197 skus pozriet zajtra, mozno chvilu trva nez to "donahadzuju"

zuzikajus
28. feb 2013

Plastová kartička ti príde poštou. Body uvidíš pripísané vždy až na druhý deň, pýtala som sa na to v DM 😉

rosa197
autor
28. feb 2013

@zuzikajus
@sisaha Ďakujem krásne 🙂

zuzikajus
28. feb 2013

@rosa197 nemáš začo 🙂

miriatinko
2. mar 2013

Baby,a neviete,asi za kolko pride ta plastova? Bo sa mi provizorna roztrhla a nemozem si bodiky uplatnit 😖

zuzikajus
2. mar 2013

@miriatinko mne prišla asi tak za mesiac 😒 Inak mne sa raz stalo, že som si tú kartičku zabudla doma a pani pri pokladni mi povedala, že body sa dajú načítať aj dodatočne, keď im predložíš blok. Skús tak, kým ti nepríde tá plastová 🙂