DM - expresné vyzdvihnutie

tynapredaj
29. feb 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či nemá niektorá skúsenosti, ak si chcem prostredníctvom svojho dm konta spraviť objednávku a zvoliť expresné vyzdvihnutie na predajni, avšak aby mi to mohla vyzdvihnúť sestra. Cez svoje konto to chcem kvôli kupónom a bodom, no pri prevzatí je potrebné predložiť doklad totožnosti (uvedené v podmienkach) tak neviem ako to spraviť, či je možné cez moje konto na jej údaje to objednať. Vopred ďakujem. 🙂

kalifka
29. feb 2024

@tynapredaj u nás raz pýtajú meno a priezvisko, inokedy koncove číslo objednávky

22abigail22
29. feb 2024

@tynapredaj
Pár krát som využila a nikdy nepýtali občiansky. Iba meno a čidlo objednávky. 🙂

tynapredaj
autor
29. feb 2024

@22abigail22 a je teda lepšie uviesť v objednávke jej údaje aby jej to bez problémov dali? 🙂

22abigail22
29. feb 2024

@tynapredaj
Ak máte tú možnosť, tak dajte.
Viem, že keď som aj online zadala objednávku s doručením domov, zadala som údaje sestry aj napriek tomu, ze objednávku som vytvorila cez svoje konto tak problém nebol (neriešia).

Ale, naozaj sa nedá povedať na 100% lebo každá predajňa môže byt iná. 🤷‍♀️

martinka17
29. feb 2024

bežne chodím sestre a sebe pre objednávky súčasne - poviem, že mám 2 objednávky na 2 mená, poviem čísla objednávok a bez ďalšieho mi ich vydajú.

tynapredaj
autor
29. feb 2024

@22abigail22 Ďakujem krásne 🙂

tynapredaj
autor
29. feb 2024

@kalifka Ďakujem taktiež 🙂

janka_266
29. feb 2024

stačí ukázať mail/číslo objednávky, ktorý treba pri vyzdvihnutí

petamich
29. feb 2024

zatial nikdy nechceli doklad totoznosti, posielam muza vzdy 🙂 pytaju sa na cislo objednavky alebo meno u nas

tindik
29. feb 2024

@tynapredaj nikdy odo mňa nepýtala doklad totožnosti. Maximálne tak posledné čísla objednavky

nafka0483
29. feb 2024

@tynapredaj Mne objednavku bezne vyberie mamka, ja sestre, alebo berie manzel a pritom je na moje meno.
Pytaju bud meno na ktore je objednavka alebo cislo objednavky.
Ja im vzdy pre istotu preposlem ten mail kde je info ze je pripravena.

taktotedanie
29. feb 2024

@tynapredaj ked ti pride email preposli sestre
Vzdy odo mna chceli len posledne 3 cisla objednavky nic viac

yvanielka
29. feb 2024

@tynapredaj ja som už vyzdvihovala aj kamarátke, chceli vedieť meno na objednávke plus som ukázala mail čo mi preposlala

tynapredaj
autor
29. feb 2024

A z hľadiska času koľko je na vyzdvihnutie? Že ak objednám zajtra môže to vyzdvihnúť v sobotu alebo je potrebne zajtra?

nafka0483
29. feb 2024

@tynapredaj Mas tam tusim az 5 alebo kolko dni na vyzdvihnutie ;)