Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či nemá niektorá skúsenosti, ak si chcem prostredníctvom svojho dm konta spraviť objednávku a zvoliť expresné vyzdvihnutie na predajni, avšak aby mi to mohla vyzdvihnúť sestra. Cez svoje konto to chcem kvôli kupónom a bodom, no pri prevzatí je potrebné predložiť doklad totožnosti (uvedené v podmienkach) tak neviem ako to spraviť, či je možné cez moje konto na jej údaje to objednať. Vopred ďakujem. 🙂
@tynapredaj
Pár krát som využila a nikdy nepýtali občiansky. Iba meno a čidlo objednávky. 🙂
@22abigail22 a je teda lepšie uviesť v objednávke jej údaje aby jej to bez problémov dali? 🙂
@tynapredaj
Ak máte tú možnosť, tak dajte.
Viem, že keď som aj online zadala objednávku s doručením domov, zadala som údaje sestry aj napriek tomu, ze objednávku som vytvorila cez svoje konto tak problém nebol (neriešia).
Ale, naozaj sa nedá povedať na 100% lebo každá predajňa môže byt iná. 🤷♀️
bežne chodím sestre a sebe pre objednávky súčasne - poviem, že mám 2 objednávky na 2 mená, poviem čísla objednávok a bez ďalšieho mi ich vydajú.
@22abigail22 Ďakujem krásne 🙂
@kalifka Ďakujem taktiež 🙂
stačí ukázať mail/číslo objednávky, ktorý treba pri vyzdvihnutí
zatial nikdy nechceli doklad totoznosti, posielam muza vzdy 🙂 pytaju sa na cislo objednavky alebo meno u nas
@tynapredaj nikdy odo mňa nepýtala doklad totožnosti. Maximálne tak posledné čísla objednavky
@tynapredaj Mne objednavku bezne vyberie mamka, ja sestre, alebo berie manzel a pritom je na moje meno.
Pytaju bud meno na ktore je objednavka alebo cislo objednavky.
Ja im vzdy pre istotu preposlem ten mail kde je info ze je pripravena.
@tynapredaj ked ti pride email preposli sestre
Vzdy odo mna chceli len posledne 3 cisla objednavky nic viac
@tynapredaj ja som už vyzdvihovala aj kamarátke, chceli vedieť meno na objednávke plus som ukázala mail čo mi preposlala
A z hľadiska času koľko je na vyzdvihnutie? Že ak objednám zajtra môže to vyzdvihnúť v sobotu alebo je potrebne zajtra?
@tynapredaj Mas tam tusim az 5 alebo kolko dni na vyzdvihnutie ;)
@tynapredaj u nás raz pýtajú meno a priezvisko, inokedy koncove číslo objednávky