Ahojte dievčatá stiahla som si už davno dm aplikáciu zaregistrovala som sa. Išla do dm a tam mi pani predavačka povedala že si ju musím aktivovať, aby sa mi zbierali body. A že aktivovať sa dá keď mám fyzicky tu kartu doma ale ja ju proste nemám doma 🤣. Neviete ako sa to dá aktivovať aby sa mi zbierali tie body?
A nemáš ju uloženú v Stocard aplikácii?
A nemáš ju uloženú v Stocard aplikácii?
@andreagartnerova a ktoré číslo sa udáva?
@ninusa221 a kde mas tu kartu, kterou pouzivas? Vyfot na jiny telefon (nebo udelej screenshot) caroveho kodu a ten nahraj do te aplikace.
No keď ju nevieš nájsť tak žiaľ nijako, keďže nemáš žiadne body tak ideálne si založiť nový účet online
@bluemoon24 však len tu online som raz skúsila a neslo to ja fyzicky tu kartu nemám doma len online som sa registrovala.
Zlatko, musíš si vziať priamo z predajne kartičku s tou brožurkou...a na tej plastovej kartičke je kód, všetko je tam napísané v tom prílohovom letáčiku;) potom ti to už pôjde keď prepojíš dm aplikáciu s active beauty.
@ninusa221 podala si nejasné informácie, až po mojej otázke sme sa dozvedeli, že ten prístup vôbec nemáš 🤷🏻♀️ musíš sa zaregistrovať v predajni, ako píše @radka1303 a potom si prepojíš kontá. Pridaj sa k nám do skupiny DM https://www.modrykonik.sk/group/8547/
Nepotrebuješ plastovú. Len si musíš vytvoriť aj Active Beauty účet (pod záložkou Moja DM). Je to vpodstate Payback účet. Predvčerom som to robila. Potom v payback (tam kde si ten druhý účet vytvoríš), budeš mať vygenerované číslo karty 😁
Vôbec nemusíš mať plastovú kartu ani ísť do predajne, ako píše
@pomaranc24 minulý týždeň som tiež zakladala účet mamine a všetko online, hneď nabehli kupóny aj body.
@pomaranc24 to ako ten payback urobim?😂
@ninusa221 tam vyhodilo ďalšie prihlásenie, resp. výzvu k prepojeniu. A dole bolo registrovať
@pomaranc24 takže takto to už mám aktivované?
Ja som to včera mame cez aplikáciu aktivovala, tuším cez to acitve beauty, treba v tej aplikácií popozerať