DM Drogéria - aplikácia verzus zákaznícka karta

31. okt 2024

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi DM aplikáciou v mobile a Beauty kartou a doplnkovou kartou?

Mám DM aplikáciu
Mám DM kartu
Mám DM doplnkovú karta

V čom sa prosím vás tieto karty a aplikácia líšia? Nestačí mať len aplikáciu v mobile? Ďakujem

lucykelly
31. okt 2024

rozdiel je len v tom, že ak pozeráš DM live stream v aplikácii a potom si chceš uplatniť násobné body na určité výrobky, musíš k scaneru priložiť kartu v aplikácii, inak body nebudú prirátané ... na bežný nákup stačí aj DM karta, doplnková karta je len ďalšie vydanie ku hlavnej DM karte (napr. pre príbuzných)

katesocka
31. okt 2024

Takisto keď máš v aplikácii aktivované kupóny na viacnásobné body, musíš použiť kartu z aplikácie, inak ti ich nezarata

gejb
31. okt 2024

@katesocka takže...keď si v appke aktivujem kupón napr. Na 25x bodov, a pri pokladni pipnem fyzickú kartu tak sa mi body nezapocitaju?

zuzinka888
31. okt 2024

Ked mss kartucku zaratavaju sa ti len body za nakup. 1€= 1cent. Ak mas aj aplikaciu aktivujes body a dostanes za nakup viac10× viac na cely nakup ci 25x viac za konkretny vyrobok. Doplnkovu kartu daj manzelovi, dcere.... Ak v appke ajtivujes kupony potim je jedno ci pouzijes tu v mobile ci plastovu, ci doplnkovu.

lindus_esterka
31. okt 2024

@gejb ked si v apke pozries neaktivovane kupony tak niektore maju napis "aktivovat" a niektore tam maju len take plusko - tie s pluskom vies pouzit len s qr kodom v apke, tie zvysne aj s kartou

gejb
31. okt 2024

@lindus_esterka 🤦‍♀️
Na toto fakt nemám nervy 🤣
Z toho mi vychádza ze lepšie je pri pokladni používať len QR kód v aplikaci...ci? A plastovú kartu mozem zahodiť...

lindus_esterka
31. okt 2024

@gejb v podstate ano, oproti apke nema karta ani jednu vyhodu navyse (ak neratam take, ze dat ju muzovi aby ti zbieral body atd). Tiež používam len apku

katesocka
31. okt 2024

@gejb určite qr kód, ja som x krát aktivovala kupóny, muž išiel do dm a dal iba kartu a nikdy body nenacitalo

gejb
31. okt 2024

@katesocka 🙈🙈 ja som veľa krát, ked som nevedela kde mam mobil tak som len rychlo vytiahla kartičku z peňaženky a tu dala predavačke. myslela som si ze je jedno... 🤦‍♀️
nemalo by to byt prepojene?

katesocka
31. okt 2024

@gejb aj ja som myslela, ak dobre chápem, na kupóny treba ten qr kód