Dobrý deň, aký je rozdiel medzi DM aplikáciou v mobile a Beauty kartou a doplnkovou kartou?
Mám DM aplikáciu
Mám DM kartu
Mám DM doplnkovú karta
V čom sa prosím vás tieto karty a aplikácia líšia? Nestačí mať len aplikáciu v mobile? Ďakujem
Takisto keď máš v aplikácii aktivované kupóny na viacnásobné body, musíš použiť kartu z aplikácie, inak ti ich nezarata
Ked mss kartucku zaratavaju sa ti len body za nakup. 1€= 1cent. Ak mas aj aplikaciu aktivujes body a dostanes za nakup viac10× viac na cely nakup ci 25x viac za konkretny vyrobok. Doplnkovu kartu daj manzelovi, dcere.... Ak v appke ajtivujes kupony potim je jedno ci pouzijes tu v mobile ci plastovu, ci doplnkovu.
@gejb ked si v apke pozries neaktivovane kupony tak niektore maju napis "aktivovat" a niektore tam maju len take plusko - tie s pluskom vies pouzit len s qr kodom v apke, tie zvysne aj s kartou
@lindus_esterka 🤦♀️
Na toto fakt nemám nervy 🤣
Z toho mi vychádza ze lepšie je pri pokladni používať len QR kód v aplikaci...ci? A plastovú kartu mozem zahodiť...
@gejb v podstate ano, oproti apke nema karta ani jednu vyhodu navyse (ak neratam take, ze dat ju muzovi aby ti zbieral body atd). Tiež používam len apku
rozdiel je len v tom, že ak pozeráš DM live stream v aplikácii a potom si chceš uplatniť násobné body na určité výrobky, musíš k scaneru priložiť kartu v aplikácii, inak body nebudú prirátané ... na bežný nákup stačí aj DM karta, doplnková karta je len ďalšie vydanie ku hlavnej DM karte (napr. pre príbuzných)