Dm - doručenie kuriérom a nie do predajne

27. dec 2024

Baby prosim poradte ako zmenim dorucenie v dmku, stale mi to taha expresne dorucenie na predajnu ale ja to chcem objednat online kurierom, nejde mi to zmenit. Ukazuje mi len tu predajnu, ako ju mam zrusit. Dakujem za pomoc

dzescebuly
27. dec 2024

Celkovo je to dnes problém,nedá sa objednať

autor
27. dec 2024

@dzescebuly ale prosim ta ako to viem zmenit, mna to nepusti k objednavke, toto mi ukazuje

dzescebuly
27. dec 2024

Nedá sa to,zrejme systém blbne,ja tiež skúšam každú chvíľu či už náhodou nefunguje tak ako má ...

mimka1402
27. dec 2024

V dm skupine aa to rieši celý deň, skus pridávať po jednom kuse balíčku, sú balíčky ktoré nie sú online hoc ich tak ukazuje a kvôli tomu ťa nepustí objednať.

lindus_esterka
27. dec 2024

Dnes to cely den blbne lebo im netaha dobre skladove zasoby, tj zrejme mas v kosiku niečo, co sa tvari ze je dostupne ale v realite dostupné nie je, na 99% to bude kozmeticky balicek. Mozes skusit po jednom vzdy vymazat a pozrieť ci sa pusti do pokladne a potom skusit pridat nazad

bielasovicka
27. dec 2024

Véd tam ani sumu nemáš dobre vypočítanu. Ci som niečo prehliadla?

dobkovci
27. dec 2024

Áno bude to nejakým balíčkom.aj keď ukazuje že je dostupný je nedostupný.

liusa82
27. dec 2024

presne ako píšu baby vyššie.Mne to robilo ak som mala v košíku nejaký nedosputný teda vypredaný tovar.Ja som potom vyhodila celý košík a nahadzovala odznova.Normálne som si na papierik napísala všetko čo som chcela kúpiť a mala tam nahádzané aby som sa nepomýlila 🙂Potom to už išlo. Určite je nejaký výrobok vypredaný

katika55
27. dec 2024

Ja som tam dnes volala, mala som ten istý problém. Nemaju akutualizované sklady a zblbol im systém. Poradili mi objednávať po jednom. Hodiť niečo do košíka a ísť na platbu,ak mi ponúkalo expresné doručenie, tovar nebol dostupný na sklade, tak som ho z košíka vymazala a pokračovala týmto spôsobom ďalej. Neobjednala som síce úplne všetko,čo som pôvodne chcela,ale aspoň niečo sa mi objednať podarilo.

autor
27. dec 2024

Baby skusila som ako ste mi poradili, ale stale mi to taha len expresne vyzdvihnutie a nie online

niekto2hy
27. dec 2024

Ostava ti len zajtra navstivit predajnu.

lindus_esterka
27. dec 2024

@bielasovicka ano, ona ma v kosiku este dalsie veci, pod weledou este vidiet napis dove 🙂

autor
27. dec 2024

Dakujem za rady, vzdala som to a objednala na xpresne vyzdvyhnutie, mala som 15x viac bodov do dnes tak aspon nieco malo pribudne. Dakujem vam