Ahojte
Chcela som kúpiť darčekovú poukážku z DM,
ale že vraj to na predajni nepredávajú, že len keď si to objednam online.
Neviete náhodou, ak si to objednam teraz, je tam expresné doručenie, že či mi to príde do zajtra?
Nechávala som si to ako posledné, lebo som nepredpokladala, že to nemajú na predajni 😶
Ďakujem
Ale keď dám vyhladat na predajni, tak mi ukáže len online a v každej predajni že nedostupné
Na predajni sa predavaju, ale zrejme mali vypredane. S rychlostou expres ti neporadim, ale uprimne si myslim, ze do zajtra sa to nestihne.
Karty predávajú na predajniach. https://www.mojadm.sk/services/sluzby-v-dm-pred...
Asi ju v danej predajni nemali. Tým pádom ju nebudú na danej predajni mať ani ak by si ju chcela objednať online a vyzdvihnúť na predajni. Čiže choď do inej predajne. Ak to chceš zajtra, tak jedine predajňa, kde kartu majú.
Nepríde ti určite na 1000% ani by som neskúšala, ich eshop nerobi ani neposiela v nedeľu a zajtra ti už ani express nepomoze
Kupovali sme na predajni, aj teraz pred Vianocami, už sú asi vypredané na predajniach, preto len online. Ale to už nestíhaš.
Skús inú drogériu, alebo iný obchod čo sa týka poukážok. My sme tiež kúpili pred 2 týždňami na predajni.
ja som kupovala včera u nás na predajni....skús inú predajňu
Ďakujem vám všetkým, skúsim iné predajne.
Ja som kupila v predajni