Ahojte prosím o radu. Každý mesiac robím online nákupy z dm a nikdy nebol žiadny problém. Vždy na začiatku mesiaca si aktivujem kupóny. Keď som si teraz na začiatku apríla aktivovala kupóny, boli tam aj 10x viac na nákup, a 25x viac na detský sortiment. Teraz zhruba po týždni keď chcem objednávať tak tieto kupóny už tam nie sú. Čo s tým? Mali ste niekto podobný problém? PS: 5. apríla bol manžel brať nejaké veci a pekne sa mi body na tieto kupóny pripísali. Preto nechápem prečo mi tam teraz odtiaľ zmizli.
Kupony zmiznu ked ich pouzijes, alebo aj ked ich nepouzijes ale im vyprsi platnost.
Áno, no ja vždy aktivujem kupóny až keď idem na väčší nákup aby som sa týmto na tom neokašlala že ja alebo manžel vybehneme po jednu vec a miniem si tak kupón ktorý si viem uplatniť omnoho lepšie na väčší mesačný nákup.
Kupony platia len na 1 nákup a keď nakupujete online a zarata vám kupóny tak tie body viete využiť až po 30 dňoch od nakupu
Áno to je pravda. Pri nákupe cez eshop viete využiť body až po 30 dňoch kvôli možnosti vrátenia tovaru.
@petra1910 ja kupujem iba v kamennej predajni. Tie 10x viac za nakup byvaju jednorazove a tie ktore su na konkretnu znacku sa daju pouzit viackrat za mesiac - mozno len niektore - to neviem lebo toto malo vyuzivam.
@ivana11155 každý kupón v apke je len jednorazový, aj produktove..opakovatelne su len tie co nie su v apke v kupónovo
centre, alekaždý mesiac savzťahujú naniektoré výrobky keď kúpiš dva a viac
Lebo ich uz vtedy pouzil