Dlhé šaty v antickom štýle

bella1988
21. mar 2022

Prosim vas,mate nejake overene tipy ma stranky,kde maju dobry vyber siat v antickom/greckom style?
Dakujem!

a_alexandra_a
21. mar 2022

Skus pozrieť Asos, ja mam odtiaľ tieto, aktuálne ich predávam

kallanchoe
21. mar 2022

Skús pozrieť Bestsecret,mám odtiaľ pár šiat,kabeliek,bežné oblečenie......na prvý nákup by si mala mať aj 10€ voucher

https://invite.bestsecret.com/VDX-8B2-4U2?c=sk&...

lucyluska
21. mar 2022

@kallanchoe aké pekné veci tam majú ☺️

dievcacitajucelist
21. mar 2022

@kallanchoe ty z tej stránky objednávaš? Nemala s ňou nejaký problém? Veľkosti si reálne? Teda keď nosím 42 tak aj taká tam je....

kallanchoe
21. mar 2022

@dievcacitajucelist mne zatiaľ všetko sadlo....keď nesedi,tak majú vratenie zdarma....veľa záleží od strihu aj značky,alebo vyhladam konkrétne oblečenie cez Google kde to majú rozmerane...ja už viem ktoré mi ako sedia....iné čísla kupujem v c&a iné napr.nexte tam o číslo menšie....tovar ide z Nemecka tak do toho týždňa mám vždy doma....obliekame za v tom outlete celá rodina,ja muž aj deti.... niekedy sa dajú nájsť fakt značky za super ceny....
Len je to taký otravný web🤔 reklamy som vypla,lebo len nakupuj nakupuj a diamond member,a taký member...a registruj a hen taká zľava a taká zľava.....ako jasne pošlú kupón na zľavu...napr. 10%....ale tak to ti príde aj tak....keď náhodou nemám kúpim na muzové meno,pošlú kupon a väčší nákup so zlavou na moje meno.....

dievcacitajucelist
21. mar 2022

@kallanchoe ďakujem krásne...skusim aj ja objednať 😁👍