Chova niekto doma na dvore divoké kačky...kúpili sme dcérke jednu...zatiaľ ju mame vo vnútri...ako sa o ňu dobre starat co jej dávať papať.....
Určite niečo napr detsky nafukovací bazén, aby sa mala kde kúpať, ak nemáte napr za domom nejaké jazierko
@marcelmolnar si pamätam; že teta na dedine krajala listy repy na sliže a miešala ich s takou žltou zmesou, šrotom a..strašne sa mi to pačilo, vždy som to sledovala..kačky utekali ozlomkrky 🦆
@marcelmolnar svokrovci maju kacky (ale nie dive,tusim cinske) a tie sa idu zblaznit za zihlavou a za cuketou..cuketu struhaju,zihlavu posekaju
@marcelmolnar do buducna, ked sa rozhodnes zaobstarat si ziveho tvora, vopred si nastuduj, co potrebuje, vyhnes sa tym rozcarovaniu pre pripad, ze by si mu to nevedela zabezpecit.
@mandzula zabezpečené som všetko mala chcela som sa len informovať ci je všetko ako ma byt ...alebo nejaké skúsenosti....mame niekoľko živých tvorov..a keď nemáš čo poradiť rak zbytočne nepíš....pekný den
@marcelmolnar pytas sa "ako sa o ňu dobre starat co jej dávať papať... Z toho mi vychadza, ze nemas o chove prave tohto zvierata zakladne vedomosti, co je v rozpore s tym, ze teraz pises, ze zabezpecene si mala vsetko. Preto som ti odporucila najprv si zistit, co take zviera zerie, ako sa on starat a az potom ho kupovat. Podla mna je to logickejsi postup, ako kupit a az potom zistovat.
@marcelmolnar môžte si kúpiť rovno zmesku pre kacky, alebo si namiešať .. šrot, vajíčko na tvrdo, pšenicu. Ale kačice sú viacmenej bezstarostne.. zdobkaju slimáky, chrobáky😃 čo je dobre aby mali.. tak trávu, aby sa mohli “napast” .. a velmi radi sa kúpu, ak nemáte poblizku nejaký potôčik .. tak môžte skúsiť staru vaničku s vodou 🙂