Divný sen a zlý pocit

katka2505
12. sep 2020

Ahojte dievčatá.Zo štvrtku na piatok sa mi sníval divný sen.Ocino mi zomrel pred 20 rokmi a babka pred 3 rokmi.Dlho sa mi o nich nesnívalo a teraz obaja v jednom sne.Ja,môj muž a dcéry sme spali v dome babky v jej izbe.Prišlo ráno,vstali sme a chystali sme sa niekomu na svadbu,neviem komu.Vyťahovala som nám pekné šaty naše z babkynej skrine.Vtom do izby prišiel ocino a hľadal,kde má bielu košeľu.Babka začala upratovať posteľ,nehovorila nič.Potom sme šli do jej obývačky a boli tam samí cudzí ľudia,pekne oblečení,dokonca niektorí v slávnostných uniformách.Nevidela som tam nikoho iného z našej rodiny.Potom som sa zobudila.Chvíľu na to ako som vstala,spadol v detskej izbe z police kvet.Od vtedy mám v sebe taký zlý vnútorný pocit,strach,že sa niečo zlé stane.Aj túto noc som sa viackrát na ten pocit zobudila.Akoby stiahnutý žalúdok,ťažobu na prsiach.Nechce to ísť preč.Zažili ste niektorá niečo podobné?Stalo sa niečo zlé?Alebo nevenuje sa niektorá výkladu snov?

miiriaam
12. sep 2020

@katka2505 neviem, ale myslím si, že keď si sa hentak zobudila a cítiš, že sa niečo stane, tak sa aj stane... Mne sa veľakrát také stalo ze sa mi niečo snívalo, mala som zlý pocit a ten sa potom naplnil... Ale zas nemusí to tak byt 100%tne

noami12
12. sep 2020

@katka2505 ja keď sa mi vždy niečo sníva tak si dám snár a kľúčové slovo 🙂 skus tak

katka2505
autor
12. sep 2020

@noami12
Pozrela som.Ako slovo som dala mŕtvy a neukázalo nič negatívne vzhľadom na môj sen

macekovam
13. sep 2020

@katka2505 potla mna to nemuselo znamenat nic zle.. mozno ti len chceli dat najavo ze im je dobre... ked svadba.. biela kosela..

andreatytler
13. sep 2020

@katka2505 Mala si zly pocit v tom sne alebo hned ako si sa z neho zobudila alebo ten zly pocit prisiel az po tom ako spadol v detskej izbe kvet?
Bojis sa ze ten kvet v detskej moze znamenat nieco zle pre tvoje dcerky?

noami12
13. sep 2020

@katka2505 väčšinou to tak je, že tie sny znamenajú opak ale nie vždy to tak je, ale keď ti môžem pravdu povedať snár používam stále, dokonca mam aj knihu lebo mňa takéto veci veľmi zaujímajú a väčšinou sa mi veci plnia alebo sú ako snár predpovedá, má to niečo do seba. 😊

deti95060810
13. sep 2020

chystanie sa na svadbu - budete sa chystať na pohreb....
podľa všetkého pôjdete na pohreb niekomu kto nosí uniformu - vojak, policajt, hasič....

katka2505
autor
13. sep 2020

@andreatytler
Zlý pocit som mala hneď po zubudení a ten pád kvetu to ešte umocnil.Skôr som sa bála,aby to neznamenalo,že niekto zomrie,keď sa mi snívalo s mŕtvymi

katka2505
autor
13. sep 2020

@deti95060810
No dúfam,že nie.Tento rok sme boli už na dvoch.Ja som pozerala vyznam slova mŕtvy a to nebolo nič zlé.

kristinkakvetinka
13. sep 2020

@katka2505 ja si skor myslim ze sny su o nasom podvedomi a sen by som si az tak zo zlym pocitom nespajala.Zly pocit mozes mat z niecoho uplne ineho,nemas momentalne nejake trapenie ?nejake zle obdobie za sebou? Ja mavam vtedy nocne mory doslova sa mi snivaju hnusne sny.Ked sa citim fajn aj sny su krajsie.

katka2505
autor
13. sep 2020

@kristinkakvetinka
Možno ma tak zaskočilo,že sa mi snívalo o 2 mŕtvych v jednom sne,o ktorých sa mi dávno nesnívalo.Tak som sa zľakla,že to je zlé znamenie

majla87
13. sep 2020

@katka2505 ja som citala, ze s mrtvymi sa ti sniva az ked sa ty psychicky vyrovnas s ich umrtim. Takze mozno to mohlo byt len take konecne “uvolnenie” mysle.

katka2505
autor
13. sep 2020

@majla87
Možné je všetko

kassandra25
13. sep 2020

@katka2505 zapal sviecku, pomodli sa, chcu ti nieco povedat. Povedz sen nahlas, chod im aj na cintorin, aj tam zapal, aj doma. Popros ich nahlas, aby ti povedali, co chcu.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
13. sep 2020

@katka2505 No tak teraz ta ukludnim... Moja mama vzdy vravela: Bude prsat lebo sa mi snivalo s mrtvym... Tak ako vravia ostatni, myslim ze sen s mrtvym nie je zly omen... mozno ak by ten mrtvy povedal nieco ako: "Uz sa coskoro uvidime" ale ocko hladal koselu a babka mlcala a upratovala postel... verim ze si tieto sceny videla x krat a preto sa ti to vybavilo v pamati.
Ale aj ja mam zly pocit ked sa mi sniva z mrtvym a ak by k tomu este aj spadol kvet tiez by som sa bala.

Je mozne ze si si na ocka alebo babku spomenula tesne pred spanim kedze bolo 20te vyrocie? Velakrat sa mne sniva o tom co bolo ako posledne v mojej mysli.

adrejka13223
13. okt 2023

@katka2505 ževraj keď sa ti sníva o zosnulom tak treba ísť sviečku zapáliť 🙂

akiana
13. okt 2023

@katka2505 Ti ini, pekne obleceni ludia u babky v obyvacke, mohli byt ini zosnuli, ktori su teraz s nimi. Maju sa dobre, neboj, nic zle sa nestane.

cemericalv
13. okt 2023

Ťažká choroba alebo zdravotne komplikácie niekoho v rodine za poslednú dobu sa mi to žiaľ 2x vyplnilo