Divný sen

9. feb 2023

Dnes sa mi snívali dva sny a oba si ich pamätám, čo je v poslednej dobe u mňa nezvyčajné. V obidvoch snoch bol môj dedko, ktorý je mŕtvy už viac ako 10 rokov. Keď som to telefonovala mame, povedala mi, že by mal pred 2 dňami meniny (vždy som chodila páliť sviečku na jeho sviatok na hrob, no mám teraz stresové obdobie a vypadlo mi to z hlavy a úplne som zabudla). Úplne som sa roztriasla, keď mi to povedala. Neverím v duchov ani nič podobné ale toto bolo hrozne divné. Nikdy si sny ani nepamätám, no teraz to boli dokonca dva sny v ktorých dedko bol. Medzi nimi som sa zobudila, no keď som zaspala sen pokračoval. Viete mi to niekto nejako vysvetliť? Dosť ma to vystrašilo

mercedesak639
9. feb 2023

Keď ste veriaca dať farárovi nech sa modlí za jeho dušu verím že vám to pomôže

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tara42
9. feb 2023

Aj mne sa to stavalo s mojou babkou. A to tak 3 roky po sebe co si pamatam. Zomrela v mesiaci apríl. Za cely rok sa mi s nou nesnivalo a vždy v apríli sa mi s nou snivalo, vzdy som zabudla na ten dátum umrtia. Ale ja verím v nieco medzi nebom a zemou tak som vystrašená z toho nebola.

h2
9. feb 2023

Tvoj dedko sa volal Vanda?

miadi
9. feb 2023

Normalne podvedome si pamata ze v tomto case chodis dedkovi na hrob, to mas ak fb pripomienku ze Niekto z priatelov mà narodky. 🧠 je ako pocitac uklada vsetky spomienky . A podvedomie vytvara sny. Nic nadpritodzene za tym nehladaj. Chod zapalit sviecku to ta ukludni a budes dale zit happy .

ivangeline
10. feb 2023

Pomodli sa za dedka. ;)

rony2255
10. feb 2023

@h2 alebo Romuald