Dnes sa mi snívali dva sny a oba si ich pamätám, čo je v poslednej dobe u mňa nezvyčajné. V obidvoch snoch bol môj dedko, ktorý je mŕtvy už viac ako 10 rokov. Keď som to telefonovala mame, povedala mi, že by mal pred 2 dňami meniny (vždy som chodila páliť sviečku na jeho sviatok na hrob, no mám teraz stresové obdobie a vypadlo mi to z hlavy a úplne som zabudla). Úplne som sa roztriasla, keď mi to povedala. Neverím v duchov ani nič podobné ale toto bolo hrozne divné. Nikdy si sny ani nepamätám, no teraz to boli dokonca dva sny v ktorých dedko bol. Medzi nimi som sa zobudila, no keď som zaspala sen pokračoval. Viete mi to niekto nejako vysvetliť? Dosť ma to vystrašilo
Aj mne sa to stavalo s mojou babkou. A to tak 3 roky po sebe co si pamatam. Zomrela v mesiaci apríl. Za cely rok sa mi s nou nesnivalo a vždy v apríli sa mi s nou snivalo, vzdy som zabudla na ten dátum umrtia. Ale ja verím v nieco medzi nebom a zemou tak som vystrašená z toho nebola.
Tvoj dedko sa volal Vanda?
Normalne podvedome si pamata ze v tomto case chodis dedkovi na hrob, to mas ak fb pripomienku ze Niekto z priatelov mà narodky. 🧠 je ako pocitac uklada vsetky spomienky . A podvedomie vytvara sny. Nic nadpritodzene za tym nehladaj. Chod zapalit sviecku to ta ukludni a budes dale zit happy .
Pomodli sa za dedka. ;)
Keď ste veriaca dať farárovi nech sa modlí za jeho dušu verím že vám to pomôže