Divná menštruácia, prišla o 2 týždne skôr a trvala 2 dni

090255
3. nov 2019

Ahojte viete poradit co by mohlo znamenat zhruba 2 tyzdne pred planovanou menstruaciou ked som bola na wc som mala na toaletaku krv co ma prekvapilo ale ok asi prisla o nieco skor dala som si tampon a neriesila. Za 2 dni som si pravidelne menila tampony akurat krvy bolo minimalne tak som si na treti den dala len imtimku a krv nikde akurat po pouziti toaletaku sem tam ruzovy vytok. Ako este sa mi nic take nestalo tak nechapem co sa deje.

janynyna
3. nov 2019

A nemôžeš byť tehotná?

janynyna
3. nov 2019

Alebo keď to tak čítam. Dostala si menzes akoby v strede cyklu? Mne sa to tiež stalo začala som špiniť v strede cyklu. Nejako som to neriešila. Myslela dom si,že ide o nejaké ovulacne krvácanie. A teraz mi to zase 10 deň mešká. Vôbec neviem čo sa deje. Tehotná nie som.

090255
autor
3. nov 2019

@janynyna no mozne je vsetko aj to ze mozem byt tehotna kedze pouzivame prerusovanu metodu a ta nie je 100 percentna ale aj tak no neviem myslim ze keby som bola doslo by mi toto spinenie alebo ako to nazvat v case ked ma prist normalna menstruacia a nie o 2 tyzdne skor.

090255
autor
3. nov 2019

@janynyna a no ja neviem ci dostala je to skor take slabe spinenie najskor krvave teraz uz len take ruzovkaste ......a ty isto nemozes byt tehotna? Teda ked ti to uz tak meska

janynyna
3. nov 2019

@090255 no skúšala som už dva testy a boli negatívne. Zajtra zájdem za gynekológom nech ma kukne. Ale som z toho riadne na nervy.

090255
autor
3. nov 2019

@janynyna no to ja zas s tej mojej divnej menstruacie respektive skor spinenie a zas na test je este asi skoro kedze to mam o 2 tyzdne skor

veronikaszabova
3. nov 2019

@090255 neslo nahodou o ovulacne krvacanie?

janynyna
3. nov 2019

@veronikaszabova no ja som si to najprv tiež myslela,že je to ovulacne krvácanie. Ale to ,že mi teraz menzes mešká už 10 deň tak to asi ovulacne krvácanie u mňa nebolo.

veronikaszabova
3. nov 2019

@janynyna tak si sprav test

090255
autor
3. nov 2019

@veronikaszabova no to neviem ale ono to je skor len take spinenie najskor krvave a potom take ruzovkaste a aj to len sem tam na toaletaku

janynyna
3. nov 2019

@veronikaszabova veď ptave,že som si robila dva a negatívne.

modrykoniicek
3. nov 2019

@janynyna Mme mešká 31. Deň.Posledná v auguste. a testy negatívne.Mám pravidelnú MS.Test na zápaly atď negatívny.Cysty žiadne.
Takže nestresuj a choď k lekárovy :D ja si tam zájdem tiež 😂

janynyna
3. nov 2019

@modrykoniicek zajtra zájdem. Dúfam,že tam,žiadne cysty nebudú.

modrykoniicek
3. nov 2019

@janynyna Dúfam aj ja, že budeš v poriadku a nebude to nič vážne.Môžeš byť kľudne aj tehotná a test to nemusí ešte ukážať.Alebo ti len šaškujú hormòny.Ja som nikdy takéto problémy nemala až teraz.Tiež je to pre mňa novinka.

paskolinka
3. nov 2019

Ovulacne krvácanie to nie je? Však časovo by to sedelo. Koľko dní to máš? Pokiaľ viem, tak Ovulacne krvácanie trvá krátko, tak 1,2 max možno 3 dní a je slabe

janynyna
3. nov 2019

@modrykoniicek pre mňa je to tiež novinka. A práve po pôrode som mala menštruáciu presnú ako hodinky.

modrykoniicek
3. nov 2019

@janynyna Ja som bezdetná tak prvé čo mi napadlo po vymeškaní bolo tehotenstvo.Ale dnes je 31 deň od vynechania.A to 24.10 bol posledný 14 deň od vyvolávačky.
Cysty nevidel ani nič.
3tí deň mám raz za čas také pocity ako na MS ale nie a nie sa spustiť tak čakám.A budem volať inej doktorke.Lebo sa mi to nezdá toto.