Ahojte, chcela by som sa spýtať, chceme si predplatiť aplikáciu Disney + no nevieme či filmy sú v českom, alebo slovenskom dabingu😊 ďakujem
tiež pozeráme po anglicky, ale tak námatkovo som preklikal... a pixarovky filmy sú napríklad v slovenčine, akčné filmy majú len český dabing... Cruella má napr. len slovenský dabing, atd...
Takmer vsetko ma CZ aj / alebo SK dabing. Najde sa par co SK/CZ dabing nema, ale je to naozaj skor vynimka. Slubili, ze po vysporiadani prav, budu este SK dabingy aj spatne doplnat.
@aalt ani zďaleka nemá takmer všetko CZ/SK dabing... drvivá väčšina seriálov má napríklad len CZ titulky. Asi najväčší podiel vecí s dabingom majú detské filmy (Disneyovky), ktoré boli v kinách... dospelácke filmy však obvykle mávajú tiež len titulky.
@marseillefan sorry, serialy som takmer vobec nepozeral. Otazka bola na filmy a ani Ja na serialy velmi nie som. A tych par, co som nahodou "skusal", alebo pozeral niekto z rodiny, dabing malo. Ja som si prechadzal filmy, a tam ten dabing naozaj vacsinou je.
Niektore su aj v slovenskom, niektore len v ceskom. Ja vacsinou pustam po anglicky cize neviem zarucit ze vsetky su 100% s dabingom ale to co sme pozerali ked bol muz doma malo vsetko dabing.