Môžem vedieť, čo nebolo v poriadku na tejto diskusii, keď ju admini zmazali? A ešte s uvedením dôvodu, že si máme prečítať, čo je v poriadku a čo nie? Tak sa teda pýtam: čo konkrétne na nej nebolo v poriadku? Je tu denne XY diskusií, kde sa baby hádajú, urážajú, zosmiešňujú... tu nič také nebolo. A ak sa aj objavilo, potom, ako som tu nebola, stačilo zmazať problémový príspevok, nie?! Baby si dajú tú námahu, že prispievajú a zrazu z ničoho nič je celá diskusia preč?!?! 😡
@h2 Nedozvies sa, aj ja som sa pytala na inu diskusiu, kde padli aj dobre rady, usmernenia, kontakty na prislusne organizacie, postup vybavovania na uradoch a pod. Autorke sa potom prestali pacit niektore komentare, tak poziadala admina o zmazanie a ten to zmazal. Napriek tomu, ze diskusia uz bola anonymna a padlo v nej kopec dobrych rad a uzitocnych informacii. Namiesto toho aby bolo zmazanych par prispevkov, ktore uz odbocili od temy a pripadne zacali byt drze a nevhodne, tak admin si proste zmaze diskusiu, lebo autorka chcela.
Tak aky ma vyzam ze su anonymne diskusie a aky ma vyznam ze autori nemozu diskusie zmazat len tak, ked potom ich len tak zmaze admin? Ziadny zmysel v tom nie je.
Veď ak zmažú na žiadosť autora, OK, beriem. Ale zrušiť diskusiu s tým, že "prečítaj si, čo je u nás v poriadku a čo nie" ?!
mažú ako chcú... mne minule zmazali diskusiu lebo tam bol len smajlík... nič iné... a boli aj iné príspevky zmazané - len nikto nevie kvôli čomu...
Mala som tam upozornenia, že baby reagovali na môj príspevok. Teraz už sa nedozviem, o čom to bolo. Aj voči nim to je nefér, píšu niečo možno 5 a viac minút, odošlú príspevok a zrazu: diskusia zmazaná. 🙄😡
@deti95060810 A o com si chcela diskutovat ked si mala v prispevku len smajlika?
A kolko užívateliek tu už zmazali, ktoré áno, boli drzé, ale povedali proste na rovinu čo si myslia (dokonca aj dobre poradili). Iné si tu naozaj robia čo chcú a nepostihne ich ani napomenutie 😕
Baby asi je zbytočné sa nad tým vôbec rozčuľovať 😉
fúha ???? zmazali ???? tak to je choré