Ahojte, pretože máme poschodový dom a veľkú záhradu chcela by som si kúpiť digit.strážcu detí(konkrétne od Aventu Philips SCD525).Aby som nemusela tŕpnuť čo je s malou ke´d vybehnem na dvor, alebo do záhrady.Mohla by som porobiť kopec vecí keď bude spinkať.Nemusela by som sa o ňu báť. Na nete je za nejakých 83 eur(čo nieje málo).Dosah má vraj 330metrov, čo by malo stačiť.Nemá niekto podobný alebo ten istý?Aké máte skúsenosti?Je na nich dobrý signál aj cez niekoľko stien?Viem že sú aj lacnejšie-analógové, ale tie sú rušené signálom z mobilu.Ďakujem 🙂
ja mam philips avent tusim 600 (ten model s kamerou). je super, tiez sme ho kupovali kvoli tomu aby sme mohli vecer sediet vonku, ale teraz sa "vytesujem" a pozeram ako maly spi aj ked som v dome.
su miesta kde ti signal vypadne, ale to si jednoducho posunies rodicovsky prijimac o 5 cm a basta. ale pokial ide o dosah, musela by si veeelmi daleko aby ti vypadol. maly spal na poschodi, ja som bola vonku na opacnom konci zahrady a pohoda. urcite nekupuj analogovy, tie maju tazkosti so spojenim
Ahoj. Nemám skúsenosť s Philips, my máme Baby-novu. Dosah 400 m, v bytovke cez 3 poschodia a mobily nemali na ,,strážcu,, žiaden vplyv. Na baterky, aj na adaptér, cena 40 Eur pred dvoma rokmi. Teraz ju majú požičanú priatelia, zatiaľ sa nesťažovali 🙂. Bola som s ňou spokojná, plánujem používať aj v budúcnosti. Pekný deň.