Difúzer, ste s ním spokojné? Ktorý sa oplatí kúpiť?

inngrid
27. máj 2019

Ahojte kocky pls aky mate doma difuzer dajte link a napiste mi prosim ako ste s nim spokojma vdaka zvazuj.kupu len recenzii takych realnych je malo na nete vdaka

lenocka12345
27. máj 2019

@inngrid mam asi tri roky uz , pouzivam pravidelne , som spokojna , je z ezoterickeho obchodu , takze link ti nedam 🙂 ale urcite ho odporucam , ovela lepsie ako aromalampa , mensia spotreba oleja , nepalis sviecky , sam vypne .....

inngrid
autor
27. máj 2019

@lenocka12345 a mas taky co ma aj casovy interval popripade ako mas stare deti riesis aj aromaterapiu ? Btw mas taky kde sa dava voda + opeje ?

lenocka12345
27. máj 2019

@inngrid nie, nema casovac , ano davam voda + olej , deti nemam alearomaterapiu budem riesit urcite aj s nimi ak budu 🙂 ked som chora tak eukalyptus a olej 31 z Just , este frcim na harmonia , antistres a podobne 🙂 alebo len tak nakvapkam na to co mam akurat "chut" 🙂

inngrid
autor
28. máj 2019

@lenocka12345 jasne rozumiem 🙂

zuzana_kuk
23. jún 2019

https://www.difuzer.sk/ tu su super, urcite sa da vybrat, mam sama doma z tejto stranky, konkretne https://www.difuzer.sk/produkt/difuzer-cylinder/

schvarzy
28. sep 2019

Ja mam difuzer znacky plant therapy a max spokojnost svieti a ma casovac

inngrid
autor
29. sep 2019

@schvarzy nadherny na svk si kupovala ?

schvarzy
29. sep 2019
inngrid
autor
29. sep 2019

@schvarzy idem pozriet dakujem

inngrid
autor
29. sep 2019

@evittam zatial z toho co som pozefala je stadler moj top produkt

inngrid
autor
29. sep 2019

@schvarzy a davas tam plno vody alebo davas aj menej ako je full stav vyzera byt velky taky z vacsich

kvietocka33
29. sep 2019

Tiež zvažujem kúpu len neviem aký ...

schvarzy
29. sep 2019

@inngrid ja som mala aj maly ale ten mi na obyvacku prisiel slaby a tento sa da skvelo ovladat ze si davam polhodka stop a polhodka ide a jasne davam aj menej vody ako mi vyhovuje on vyzera velky ale nie je vobec

inngrid
autor
29. sep 2019

@schvarzy a aku velku mas obyvacku cca ?

inngrid
autor
29. sep 2019

@kvietocka33 ja som mala najprv dotteru potom standler vybrany ale aj tento z happyla du sa mi paci

schvarzy
29. sep 2019

@inngrid nejakych 40 m2

inngrid
autor
29. sep 2019

@schvarzy a mas otvoreney proestor lebo my budeme mat v dome otvoreny priestor obyvacka hodba s hodisko kichyna takze chcela by som cely ten priestor vydifuzo at

schvarzy
29. sep 2019

@inngrid tak ten profesional od plant therapy je na max rozlohu 150 m2 my tiez mame dom otvoreny priestor a chcela som aby to slo vsade a toto bol jediny na taku velku plochu

inngrid
autor
30. sep 2019

@schvarzy to sa zmestím metrázou skor ma zaujima či to krasne vyvoní cely priestor ...manzel ma straši ze nie ze sa mi to bude drzat iba v nejakych par metroch a je 🙂

schvarzy
30. sep 2019

@inngrid to zavisi od toho ake oleje pouzivas tieto plant therapy su skvele ja to citim v celom dome krasne to prevonia

inngrid
autor
30. sep 2019

@schvarzy zatial mam dotteru a ta je tiez super tieto plant nepoznam 🙂

schvarzy
30. sep 2019

@inngrid to je najvacsi konkurent dottery v amerike len s inou cenou lebo dottera ma multimarketing

inngrid
autor
30. sep 2019

@schvarzy napišem ti ip 🙂

vavrenka
26. nov 2019

kocky, nemate niektora tip na dobry difuzer bez vody, iba na etericke oleje? co som viedla veja vykonne, tak sa mi nepacil dizajn.

inngrid
autor
26. nov 2019

@vavrenka vieš čo toto som velmi dlho riešila hrozne som chcela bez vody ale našla som na celom Slovensku 1-2 viac nie kde si našla ty ? kludne daj ink pozriem si budem vdačna za radu ...mam doma dva a oba s vodou :(

vavrenka
27. nov 2019

Nasla som v cechach oshadhi znacku a z aromashop.sk florihana a nobila.sj predava jeden. Na florihanu som citala chvaly,len ten duzajn je nic moc ale inak super. Tak asi pojdem do toho. Sklenene nechcem tie su velmi haklive

inngrid
autor
27. nov 2019

@vavrenka mne sa paci dizajn a myslis ze oba su bez vody ? Na aromashop

vavrenka
27. nov 2019

@inngrid nie. Jeden je ultrasonicky a druhy iba na eo. Maju to v popise

pitr5
14. feb 2020

ahojte.. mám otázku, kto má skúsenosti s ultrasonickými difúzermi na princípe studenej pary.. mám dva, kvalitné, značku menovať nebudem.. na dne je taký krúžok, niekde je keramický, iný výrobca tam má nejaký špeciálny náter, cez ktorý to funguje.. a mne tieto krúžky (ospravedlňujem sa, ale neviem ako sa to odborne nazýva) v oboch difúzeroch začali černať - vytvorili sa čierne fliačiky.. samozrejme som odoslala difúzery k výrobcovi na servis, na ktorý mám nárok.. čakám čo povedia.. používam len esenciálne oleje Doterra 4-5 kvapiek na 200ml nádržku vody.. moja otázka je, či s tým máte skúsenosti.. po akej dobe sa ten krúžok začal černať a ako ste riešili servis?? Neviem sa k tomu na nete nejak dopátrať..