Dievčatá, kto vie robiť uhlíkovú vodu?

luky1313
23. feb 2011

moja mala mava casto zoci neviete mi niektora poradit ako sa robi uhlikova voda

dadis
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maca_p
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
murinka
23. feb 2011

@maca_p je to kazdeho vec kto comu veri 🙄 v tvojom pripade tvoja odpoved nepomohla vobec 🙄 @luky1313 mrkni sem 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-proti-urieknutiu/

bobo102
24. feb 2011

Najprv si treba uvedomit, ze tzv. z oci je "magia" tvorena s pomocou diabla. neviem ci si veriaca, no uhlikovu vodu vobec neodporucam. Zvolavas tym na dieta zleho ducha(diabla) co verim ze nechces.... Nam vzdy pomohlo ked sme sa pomodlili, alebo aj svatena voda.
Moj maly mal 3 rocky a mal z oci, vrackal vkuse, uz ani na nohach nevladal stat... Vzala som ho k sebe a modlili sme sa otce nas. Po modlitbe jednoducho vstal a siel ako keby mu nikdy nic nebolo...
Taktiez cervene snurky na ruke alebo oblecko naruby neodporucam. Viera je jedinou zbranou proti zlemu.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
traktor
24. feb 2011

suhlasim co pise @murinka , dala link, tak sa mrkni, suhlasim aj co pise @piacere 😉 ,@bobo102 kazdy ma pravo verit tomu comu chce...ved aj ty sama niecomu veris 😉

erikasadek
24. feb 2011

luky jednoducho...; das do pohara vodu...
priprav si 7 zapalok..... 😉 zapal jednu a potom len odpalujes jednu od druhej....
tuto vodu mozes pouzit , ze len jemne sa odpije, alebo staic na pery...
urobis s prstom namocenym v tej vode kriz na cele..... 😉
ps je mnoho sposobov ja to robim takto.. 😉

vodu velmi dolezite treba vyhodit ak je mozno mimo dom teda najmepsie cez okno na 4 svetove strany.. 😉
ale hlaven mimo byt .. 😉

baby prosim odpustite si poznamky magia a, len modlidba pomoze..
pretoze su veci medzi nebom a zemou kde vam ani modlidba nepomoze !!!!! proste.. ak neverite... to je vas osobny nazor ale prestante stale vyryvat!!!!!

danulka2
23. mar 2011

ahojte, ja mam odskusane tzv. 3lyzicky.Je to tiez jednoduche, do pohara si naberies presne 3 cajove lyzicky vody /normalne z vodovodu/, namocis prsty jednej ruky a opakom - vonkajsou castou pretries celo a trochu aj oci.Toto cele opakujes 3x /namocit + pretriet, namocit + pretiet, namocit + pretriet/.Potom tou istou lyzickou odmerias zvysnu vodu v pohári a ak bude co len o 1/2 lyzicky vody viac /cize 3 a 1/2lyzicky /, tak mal zocu, ale urcite sa mu polepsi. Mam to vyskusane na celej rodine. Najviac som sa ,,pobavila" na ocinovi, bolo mu velmi zle, ked sa vratili z obchodu, tak som mu toto poradila. Vyskusal a na konci mal 4 lyzicky! Ma vysoku skolu a nevedel mi to logicky vysvetlit, hlavne, ze mu to pomohlo. Vyskusaj a daj vediet, ci pomohlo aj vam. 🙂

domca562
6. nov 2019

ahojte prosím vás nevedeli by ste básničku ktorá sa ževraj hovorí na z očí ?