Dievčatá, chodíte tieto dni von kočíkovať?

tinatitti
16. mar 2020

Dievčatá, chodíte aj tieto dni von kočíkovať? Ja som doteraz šla každý deň. Vyhýbam sa ľuďom, väčšinou ani nikoho nestretnem. Mam rúško. Ak náhodou idú nejakí ľudia, obchádzam ich s kočíkom z ďaleka. Ako ste na tom vy?

miusa00
16. mar 2020

Ahoj, kľudne za takých okolností choď kočíkovať, je to dobre 🙂

smejko25
16. mar 2020

Ano chodila som 🙂 pokial sa jeden clen rodiny nemusel siiilou mocou vratit domov 🙂 tak uz chodime len po dvore 🙂

dzejsik
16. mar 2020

@smejko25 chodime a vyhoda ze 5 min peso od panelaku mame luky a les 🙂

lucinka1988
16. mar 2020

@tinatitti samozrejme že áno, síce už nekocikujem, ale s malým chodím von, dnes sme boli od pol 8 a bola to uplna parada, nikde ani nohy

radolina
16. mar 2020

Vcera to hovorila Kalavska na markize, ze mozes kocikovat ale nestretavat sa dalsimi mamickami, ist tam kde pravdepodobne nestretnes ziadnych alebo minimum ludi, s nikym sa nerozpravat

simuskaaa123
16. mar 2020

Ahoj, ja chodím s malou bežné o hodinu skôr ako ostatné mamičky a teraz chodím ešte skoršie.. Bežne som denne prešla 10km tak mi to chýba trochu. Ja moc nemám terénny kočík ale dnes som malej dala deku až po noštek a ja som mala šatku cez tvar tak snáď je to okej

saskia_98
16. mar 2020

Chodim von s malym. Aspon na dvor kedze sme momentalne v karantene.

demonka5
16. mar 2020

Ja chodim ak to pocasie dovoli,sme mala obec,siroko daleko nikto nikde,ani na ihrisku

tinatitti
autor
16. mar 2020

Ďakujem dievcata

titla
16. mar 2020

Nechodim, nie preto, ze by som sa bala byt s malym vonku, ale byvam v panelaku, kde je 50 bytov. Na 7. poschodi, musim s kocikom vytahom. Neviem kto siel 5 min pred nami...
Snazim sa maleho naucit spat v kociku na balkone, ale zatial sa mi nedari.

lenicka298
16. mar 2020

@saskia_98 ahoj, môžem sa opýtať , keďže nás čaká karantena v priebehu týždňa, že aky je postup? Nahlásil sa len dotyčný obvodnemu lekárovi alebo cela rodina? Kludne mi napíš aj do spravy, nechcem meniť autorke tému. Ďakujem 😊

saskia_98
16. mar 2020

@lenicka298 manzel sa hlasil svojmu dr, ja svojmu. Ohladom maleho som volala nasej dr lebo nas cakalo ockovanie, ze to presuvame. Viac nic. Dr sa pytali z akej krajiny prisiel, ci ma priznaky alebo co. Ale kedze manzel bol oka, len si ho zapisal. Teraz v sobotu dosiel oco domov a postup je rovnaký. Akurat mu dr povedala ze moze ist maximalne na dvor. Nesmie ist mimo domu, ani len do obchodu, ze ma si z niekoho spravit zasobovaca a mne karantena konci tuto sobotu, cize doteraz robila mamka mne zasobovaca a teraz ja im budem robit. 😅 no aspon za ten cas upraces co si doma. 🙂

lenicka298
16. mar 2020

@saskia_98 ďakujem krásne 😊 ešte že bývame v dome, tak budeme chodiť aspoň na dvor😀

saskia_98
16. mar 2020

@lenicka298 noo jedine. 🙂 ja som momentalne tak stastna za ten dvor jak nikdy. 😂

ivsa355
16. mar 2020

Bývam v bytovke a tiež mám kúsok od bytu lúku, ale zatial som teda este nevyšla z bytu... Karantena znamená to, že máme byt doma, vychádzať co najmenej... Kebyže si každy povie ze šak idem len nachvilku, nikto ma nestretne, tak to tak vôbec nemusí byť... Zatiaľ malú davam na balkon, je to velmi ťažké aj pre mna, byt nonstop zatvorené ale bezpečnosť je prvoradá...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrasocek12
17. mar 2020

Ja sa chystam zajtra kocikovat dneska robim doma 😍 ale uz sa tesim konecne vonku na cerstvom vzduchu a aj malej to prospeje a si pospinka v kociariku a aj my sa kus odreagujeme od telky a bytu 😍