Moj pes ma mat tsraz dietu veterinar povedal nech mu davam ryzu a nieco dietne. Co by som mu mohla okrrm tej ryze dacat?
a preco si sa neopytala veterinara? ma nejaky konkretny problem, alebo aku dietu ma? ako dlho atd... Ryza s mrkvou, postupne napr. nejake maso (kuracie ak moze,...). Ale podla problemu aky riesite...
@marcela1207 piskoty? Tie by nemal vobec a nie to este v diete.
@mistymay33 veď sú piškóty pre psov
@marcela1207 aj tie obsahujú cukor a nie sú vhodné ak sa jedná o diétu kvôli žalúdočným problémom.
To je ako keby si dáte pri črevnej chrípke horalku 😊
Súhlasím si s tým čo Simča píše - ryža, mrkva, diétne mäso
ryzu s kuracim masom -prsicko (ale tak nie cele prsisko ze mu vovalis :D) mrkva spolu vsetko povarit...
najdietnejsie mas morcacie prsia varene...alebo potom uvar kuracie prsia...pripadne ak uz nemas ine, tak aj stehna ale kozu daj dolu este v neuvarenom.stave aby to nebolo mastne...potom mozes aj tym vyvarom poliat ryzu....pripadne mrkvu vyvarit(ale musi byt fakt rozvarena)....a piskoty by som urcite nedavala🤦
Keď bolo nášmu psovi zle,tak nám na veterine odporučili viac krát denne v malom množstve ryžu s kuracím vývarom, kde mohlo byť trošku mäska a zeleniny. Oboje urobiť bez korenia. Za dva dni bol fit ;)
@nina004 dakujem dam mu teda to kuracie mäso s ryzou
Nám dali na veterine diétne konzervy royal canin a tie sme mali podávať zmiešané s ryžou 1:1. Nič iné vtedy asi 2 týždne nemohol
Piškóty