kukali ste teraz noviny na jojke.....davali tam ze rodicia si len tak nechali dieta v aute ked spalo a ono od tych horucav zomrelo...ze im to aj da :( bohvie kolko tam bolo zatvorene chudatko:(
tiež to nechápem. 😠 ak sa chcem za každu cenu zabaviť, tak si najdem niekoho k dieťaťu - babičku, kamaratku, dobru susedku ..... alebo si uvedomim, že som už matka, mam male dieťa, ktore je odo mna zavisle a ostanem s nim doma. ved festivaly su každy rok. to dieťa raz narastie, bude väčšie a potom ho zoberiem so sebou na fest.
ano, je to hrozne, ale aj citajte a pocuvajte spravy. V prvom rade, nebolo v tom aute same, spala s nim v aute matka, a druha vec, pitva preukazala, ze to nezavinili rodicia, ale zial bol to syndrom nahleho umrtia.
Kazdopadne, s dietatom by som urcite nesla na takuto akciu.
načo bolo potrebné založiť túto diskusiu? stalo sa, čo sa stalo☹ Je smutné a nespravodlivé, že také nevinné stvorenie zomrelo chybou rodiča... ale to, že to budeme riešiť na MK mu život nevráti
súhlasím s @lussy23 v tom, že načo bolo dobré založiť diskusiu...na vyjadrenie názoru stačila krátka správa vo fotobloku...a okrem toho, nie je vôbec isté, že to zavinil rodič, ak sa preukáže /preukázalo, že išlo o SIDS...a keď umrie malé dieťa, bude to vždy smutné a nespravodlivé ☹ 😢
vraj to bol ten syndróm náhleho úmrtia. síce bolo nezodpovedné, že ho zobrali na festival, ale nezomrelo ich vinou, to sa aj doma mohlo stať. takžee sú v tom nevinne
v
Na syndrom nahleho umrtia sa da zvalit kadeco...
Vám všem, kteří umí jen odsuzovat a dělat názory na základě krátké zprávy v novinách nebo bulváru... Zde je vyjádření maminky Sárinky z jednoho blogu o těhotenství a dětech, kde je zaregistrovaná od svého těhotenství. Zamyslete se nad sebou, zvláště vy, madam Pecharová, která napíšete takový článek, aniž byste se obtěžovala se zjištěním a uvedením všech okolností... Tak abych záležitost... s tragedii mé dcery uvedla na přesně...ANO MIMINKO KTERÉ ZEMŘELO NA FESTIVALU BYLA NAŠE SÁRINKA, ALE !!!!! zprávy jsem neviděla a ani vidět nechci, 1.lživá zpráva : ten pán označovaný za otce Sárinky byl jeden z pořadetelů který nás chránil před supy, novináři..... jak víte Sárince bylo přes 5měsíců, což už je 2.lživá informace, stále všichni mluvíí o 4-měsíční holčičce. 3.lež, se Sárinkou jsme se pohybovali spíše mimo festival, celý den byly u auta všechny dveře otevřeny. 4.lež Sárinka nebyla v autě ani minutku přes den v autě, přes den spala po procházkách v kočárku, nebo ve stínu. 5.lež i když tam hluk byl Sárinka nebyla ani minutku u podia.6.lež byl postaven stan o 50mčver. který byl větraný. 7.lež já jsem s ní večer v autě spala když ne, byla jsem 5m od auta. Věc další ob den jsme jezdili domů Sárinku okoupat..... U stanu ve kterém spal otec Sárinky byl bazének ve kterém se maličká čachtala....Navíc byla po celou dobu festivalu s námi, a bylo o ní postaráno!!!!!!!!!!! Ona byla šťastná, že byla mezi lidmi, nezaplakala mi, stále se jen usmívala.... Dnešní pitva prokázala, že zemřela na syndrom náhlého úmrtí, a velitel policie, a soudní lékař mi řekli, že festival neměl vliv na její smrt, prý by se to stalo i doma, kde by to bylo o mnohem horší pro nás, takhle okolo nás byli lidé, které máme moc rádi, a podpořili nás...... všechny z Vás které mě tu odsuzují ať pomlčí, nevidím nic špatného na tom, že mé dítě se baví na festivalu, kde o ní bylo postaráno, a poslední týden jejího stršně krátkého života si užila víc jak všechny lidé kolem ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tímto končím, bol (09. 07. 2012 21:32) Zobraz celú správu
@lucka2208
@monika310
@elisadavinci
@vodnarky obvinenie bol izbytočné, celé je to len lož, takto t o bolo naozaj
@lucka2208 by som tam zavrela ja tých rodičov ☹((