Dieťa zomrelo v aute od horúčavy

lucka2208
8. júl 2012

kukali ste teraz noviny na jojke.....davali tam ze rodicia si len tak nechali dieta v aute ked spalo a ono od tych horucav zomrelo...ze im to aj da :( bohvie kolko tam bolo zatvorene chudatko:(

monika310
8. júl 2012

@lucka2208 by som tam zavrela ja tých rodičov ☹((

elisadavinci
9. júl 2012

tiež to nechápem. 😠 ak sa chcem za každu cenu zabaviť, tak si najdem niekoho k dieťaťu - babičku, kamaratku, dobru susedku ..... alebo si uvedomim, že som už matka, mam male dieťa, ktore je odo mna zavisle a ostanem s nim doma. ved festivaly su každy rok. to dieťa raz narastie, bude väčšie a potom ho zoberiem so sebou na fest.

grettka
9. júl 2012

ano, je to hrozne, ale aj citajte a pocuvajte spravy. V prvom rade, nebolo v tom aute same, spala s nim v aute matka, a druha vec, pitva preukazala, ze to nezavinili rodicia, ale zial bol to syndrom nahleho umrtia.
Kazdopadne, s dietatom by som urcite nesla na takuto akciu.

vodnarky
9. júl 2012

@lucka2208 -tiez nepochopim to,ako mozu zobrat 5 mesacne dieta na takuto akciu.. 😔

lussy23
9. júl 2012

načo bolo potrebné založiť túto diskusiu? stalo sa, čo sa stalo☹ Je smutné a nespravodlivé, že také nevinné stvorenie zomrelo chybou rodiča... ale to, že to budeme riešiť na MK mu život nevráti

ivett1
12. júl 2012

súhlasím s @lussy23 v tom, že načo bolo dobré založiť diskusiu...na vyjadrenie názoru stačila krátka správa vo fotobloku...a okrem toho, nie je vôbec isté, že to zavinil rodič, ak sa preukáže /preukázalo, že išlo o SIDS...a keď umrie malé dieťa, bude to vždy smutné a nespravodlivé ☹ 😢

lussy23
12. júl 2012

vraj to bol ten syndróm náhleho úmrtia. síce bolo nezodpovedné, že ho zobrali na festival, ale nezomrelo ich vinou, to sa aj doma mohlo stať. takžee sú v tom nevinne

v

roo
12. júl 2012

Na syndrom nahleho umrtia sa da zvalit kadeco...

lussy23
12. júl 2012

Vám všem, kteří umí jen odsuzovat a dělat názory na základě krátké zprávy v novinách nebo bulváru... Zde je vyjádření maminky Sárinky z jednoho blogu o těhotenství a dětech, kde je zaregistrovaná od svého těhotenství. Zamyslete se nad sebou, zvláště vy, madam Pecharová, která napíšete takový článek, aniž byste se obtěžovala se zjištěním a uvedením všech okolností... Tak abych záležitost... s tragedii mé dcery uvedla na přesně...ANO MIMINKO KTERÉ ZEMŘELO NA FESTIVALU BYLA NAŠE SÁRINKA, ALE !!!!! zprávy jsem neviděla a ani vidět nechci, 1.lživá zpráva : ten pán označovaný za otce Sárinky byl jeden z pořadetelů který nás chránil před supy, novináři..... jak víte Sárince bylo přes 5měsíců, což už je 2.lživá informace, stále všichni mluvíí o 4-měsíční holčičce. 3.lež, se Sárinkou jsme se pohybovali spíše mimo festival, celý den byly u auta všechny dveře otevřeny. 4.lež Sárinka nebyla v autě ani minutku přes den v autě, přes den spala po procházkách v kočárku, nebo ve stínu. 5.lež i když tam hluk byl Sárinka nebyla ani minutku u podia.6.lež byl postaven stan o 50mčver. který byl větraný. 7.lež já jsem s ní večer v autě spala když ne, byla jsem 5m od auta. Věc další ob den jsme jezdili domů Sárinku okoupat..... U stanu ve kterém spal otec Sárinky byl bazének ve kterém se maličká čachtala....Navíc byla po celou dobu festivalu s námi, a bylo o ní postaráno!!!!!!!!!!! Ona byla šťastná, že byla mezi lidmi, nezaplakala mi, stále se jen usmívala.... Dnešní pitva prokázala, že zemřela na syndrom náhlého úmrtí, a velitel policie, a soudní lékař mi řekli, že festival neměl vliv na její smrt, prý by se to stalo i doma, kde by to bylo o mnohem horší pro nás, takhle okolo nás byli lidé, které máme moc rádi, a podpořili nás...... všechny z Vás které mě tu odsuzují ať pomlčí, nevidím nic špatného na tom, že mé dítě se baví na festivalu, kde o ní bylo postaráno, a poslední týden jejího stršně krátkého života si užila víc jak všechny lidé kolem ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tímto končím, bol (09. 07. 2012 21:32) Zobraz celú správu
@lucka2208
@monika310
@elisadavinci
@vodnarky obvinenie bol izbytočné, celé je to len lož, takto t o bolo naozaj