Dieťa sa pri cikaní do plienky rozplače

sida456
5. jún 2017

Dobre ranko maminky. V auguste ide mat moj syn 3 roky. Ide o to, ze cez den nemame plienku vobec....pekne sa pyta sam. Nepocika sa.....uz od 2,5 roka sa pýta.....ibaze ked ide spinkat do postele tak mu dam plienku.....a stane sa ze pocas spanku place nepovie mi co sa stalo....chytim plienku a citim, ze je nacikana.....je to uz takto vyse mesiaca....mal uz aj 4 dni po sebe suchu plienku....neplakal a na 5 den....plakal.....pocikany........viete poradit, ci mu davat plienku na spanok alebo nie ? A stale prezliekat obliecky.... ? Alebo? Skusala som nedat plienku a pocikal sa.

anaj44
5. jún 2017

tak plienku by som mu určte dala ale skor by som sa zamyslela či mu niekto nehučal ze ked sa pocitak tak to je hamba. a rozpravat sa s nim o tom

katarinkaulany
5. jún 2017

Z lekárne som kúpila nepremokavú plachtu (igelitová s gumičkou) a na to som dala bavlnenú plachtu. Alebo som dávala nepremokavé podložky (tiež kúpené v lekárni). Ja by som 3 ročnému dieťaťu plienku už nedávala. Za pár dní si zvykne a nebude sa pocikávať.

iukas
5. jún 2017

ked boli deti mensie, ale uz spali bez plienky, ked som ja isla spat okolo 10-11, vzdy som ich odniesla na zachod, oni sa vycikali a odniesla som ich naspat do postele. Nikdy si nic nepamatali, pekne sa vycikali a nehrozilo, ze pocikaju periny.