Má niekto z vás s takou diétou skúsenosti? Povolené je všetko okrem cukru. Nemyslia sa tým len sladkosti ale všetko čo obsahuje cukor. Mam problémy s akné a počula som že to pomáha, tak by som to chcela skúsiť. Poprípade, pozná niekto inú diétu tohto typu? Ďakujem 😉
Nemám skúsenosti, ale ak je problém s akné môže ísť o problém s obličkami. Prečisti si krv pitím žihľavového čaju napr.
Zihlavovy caj suhlasim. Mne akurat kedysi tvrdili, ze nemozem cokoladu, to ma vplyv (kakao ako take). Inak som asi pred rokom pouzivala "kozmetiku" - vonkajsia vyziva z Herbalife. Je to sice drahe, ale mam s tym naozaj dobre skusenosti.
A asi by som si dala pozor na tuky v strave. No a samozrejme pitny rezim... ak mas nedostatok vody, prejavi sa to na pleti. Este mi napada - ako hovoria modelky - dostatok spanku.
Feriva, Dejli, dakujem vam, zihlavovy caj pijem, a tiez aj zeleny. Stravujem sa zdravo (tuky minimalne), dodrziavam pitny rezim, min. 2litre vody denne. Mam len 49kg, naozaj moc toho nezjem a uz vobec nie mastne jedla, slane, ani koreniste 😒
Tak este patraj vo svojom vnutri. Este som dnes o tom rozmyslala a napadlo mi, ze na pleti sa prejavi nejaky vnutorny boj. Ak robis/myslis nieco proti vlastnemu presvedceniu, ked ides svojimi rozhodnutiami sama proti sebe, nastava taky vnutorny boj a prejavi sa v prvom rade na kozi....
Nikto nič?? ☹ ☹ ☹