Dieťa počas školy

monikastrelcova4
14. nov 2016

Ahojte baby 😉 s priateľom sme neplánovali a čakáme malé babo. Som študentkou ošetrovateľstva VŠ.sv.Alzbety a chcem sa poradiť s vami či sú nejaké problémy pri štúdiu alebo sa to dá utiahnuť..myslím teraz ohľadne praxe.
Ďakujem za názory .
Pekný deň 😄

maluri
14. nov 2016

Mne sa malý narodil na začiatku druhého ročníka. Bolo to síce náročnejšie, ale ak ti má kto pomôcť a prizrieť bábo, tak si myslím, že sa nemáš čoho báť 🙂 skôr mi vadil skuškový stres počas tehotenstva. Raz na mňa počas skúšky učiteľka tak nakričala, ze som skoro odpadla (a to som nakoniec dostala A 😁). Inak to pre mňa bola skôr vyhoda lebo keď som videla malého, tak som mala motiváciu 🙂 a co sa týka praxe, tak neviem, čo zahŕňa vaša prax, ale ja vo svojom odbore už prax mam a tak som si to dala oštemplovať a napísala na základe skúseností z prace 🙂

monikastrelcova4
autor
14. nov 2016

Tak super myslím že to zvládneme ..veľmi ďakujem 😉

katpizur
14. nov 2016

nemysli si, ze to zvladnete, ale ver si. Mam kamosku ktora pocas vysky mala babo a zvladla to ukazkovo, chce to len silu a odhodlanie a pojde to 🙂 niekde dokonca su aj ustretovejsi ked vidia ze sii tehu alebo ze mas uz babo

katriona1
14. nov 2016

@monikastrelcova4 tak záleží na jakých odděleních tě ještě čeká prax a co v rámci praxe děláte

monikastrelcova4
autor
15. nov 2016

Presne tak treba si veriť..ale mám skvelého priateľa, ktorý mi fakt veľmi pomáha a podporuje ma a tak tiež i rodina . No prax myslím ze nebude až tak náročná , lebo kamarátka väčšinou robila ľahšie práce a asistovala zväčša Dr. Tak uvidíme podelím sa a vami o info. 😉😄