Dieťa kozorožec

16. okt 2022

Ahojte. Našla som len staršie témy, nič aktuálne. Doba sa mení, možno aj deti trošku😁 Aké sú vaše detičky v znamení Kozorožca?

minenkas
16. okt 2022

Presne také ako si ho vychovás a čo ho naučíš

sima338
16. okt 2022

Ber tieto veci s rezervou. Niečo sedí, niečo trochu, iné vôbec. Každé dieťa je iné, môžeš si tu prečítať xy dobrých vlastností, ako aj zlých, tvoje dieťatko bude jedinečné ako každý jeden človek.

leniel
16. okt 2022

synček je kozorožec a zatiaľ je to najzlatšie bábätko na svete 🙂

ivangeline
16. okt 2022

uplny pohodak...logicky zmyslajuci..a skvelo arumentujuci.
.bude mat 4 xD

nika11103
16. okt 2022

Ja nikoho nechcem uraziť ale naozaj niekto verí na povahu podľa znamenia ? Preboha živého ženy , základom je výchova , ako bude dieťa vychované , vedené … po tom čo sa stane v jeho živote ako sa bude správať ako čím bude ovplyvňované , už bude na ňom ako sa s tým vysporiada. Ostatne sú len náhody , napríklad ja som býk a som tvrdohlavá . Býci sú tvrdohlaví vraj . Ale takisto a ešte viac môže byt tvrdohlavá panna . Škorpióni sú vraj “nepríjemní zákerni” alebo ako to nazvať . Poznám toľko ľudí škorpiónov kde to sedí ale takisto poznám škorpiónov čo by mohli ísť za svätých …. Váhy váhavé …. Najlepšia kamoska snáď váhala len nad tým , či sa presťahuje mimo SR alebo nie . Ostatne streli jedna radosť . Tot moj názor .

danica2711
17. okt 2022

také ako všetky ostatné... povahu a správanie dieťaťa neurčuje akési znamenie, ale genetická výbava a výchova

jenn7
18. okt 2022

Moja je typicky kozorozec od malinka, stvornozkovat nevedela, ale vyskriabala sa vsade😂.