Dieťa do škôlky po dovolenke

sida456
11. okt 2018

Dobrý deň. Boli sme od nedele na dovolenke vrátili sme sa dnes ráno. Moja otázka znie. Mám dať maleho do skolky ? Alebo nemám ho dať v piatok a pôjde až od pondelka. ? Poradíte mi ? Ďakujem. Maly znáša škôlku v poriadku, teší sa a pýtal sa kedy pôjde do skolky. Ďakujem za názory.

zuzkanaty
11. okt 2018

@sida456 jasne, preco az od pondelka. Aj nasa mala sa vzdy tesi tak ju dame aj ked na 1 den ked to tak vyjde. 🙂 a ak da tam tesi preco nie

sissy27
11. okt 2018

@sida456 ako na toto vážne potrebuješ rady cudzích žien? 🙄 referendum netreba vyhlásiť náhodou? 🙄

siska53
11. okt 2018

@sida456 jezis,to je cisto na tebe! Ak si doma s .druhym alebo mas dovolenku,nechala.by som si ho doma. Inak normalne do skolky.

beky1813
11. okt 2018

Ja by som nedala, nechcelo by sa mi vstavat po dovolenke. Ale to uz vazne ani v takejto trivialnej zalezitosti to bez mk nedas?

nellita
11. okt 2018

Ja som dala dceru do skolky prisli sme po liečení vo stvrtok a v piatok bola uz škôlke ale je to na tebe

deti95060810
11. okt 2018

podĺa toho ako dieťa rado do Mš chodí... dcéra by chodila aj v nedeľu, syn zas nechcel o škôlke ani počuť...

masacka
11. okt 2018

Podla mna to nie je trivialnost 🙂 niekedy proste clovek potrebuje vediet dalsi nazor... ja som vzdy syna nechala co najviac doma, aj ked mal skolku rad, tak on je taky "domaci typ", po dovolenke sa vzdy zavrel do izby a hodiny sa hral so svojimi hrackami... takze som vedela, ze sa potrebuje vyhrat a byt doma... ale kazdy je iny 🙂

mircalla
11. okt 2018

do skolky...s mojimi detmi je dovolenka taka, ze potrebujem cas na oddychreset, vacsinou mam nervy v tahu🙂