Ahojte nevedel by mi niekto poradiť, pred nejakým časom boli v lidli obrazy z kamienkov takzvané diamantové malovanie. Cena bola úžasná len 5€ žiaľ som sa o tej akcii dozvedela neskoro a nestihla som kúpiť, teraz takú akciu majú naši susedia. Nevie niekto či nájdem niekde alebo budú zase v obchode? Kupovať cez net to je pre mňa drahé. Za tých 5euro to bola luxusná cena a aj boli veľké a úplne. Na nete také lacné nenájdem a keď hej tak sú len čiastočne.
@zuzana86zuzu ja som to objednavalq z Wishu a to ma uplne chytilo. Manžel sa smeje, že jw to pre tých čo su vo väzení, on by na to nervy nemal najväčší som lepila 120x60cm trvalo mi to viac ako 3/4roka v lete som nelepila. Iba ked bolo škaredo. A teraz lepim ďalší 120x60cm.
@zuzadielko4 koľko stoja cca také veľké? 😁 Ja som zatiaľ skladala len 40x40 🙂
@janai1 z Wishu som objednavala to veľké 120x60cm stalo to cca 35-40€ v porovnaní s inými stránkami to vychádzalo najlacnejšie.
@zuzadielko4 Fuha tak to je super cena za také veľké.... Dala by si mi prosím link ktoré konkrétne z wishu si si objednávala?
@janai1 Posielam screenshot cena je nizka ale + poštovné celková suna bude az pri pokladni
@zuzadielko4 ďakujem 😊 toto bude robota na veľmi dlho 😀
@janai1 mne to trvalo cca 3/4 roka aj s letnou prestávkou .
Ale efekt stojí za to
Treba popozerať je tam veľa motívov ja som si nevedela vybrať mne manžel vyberal
@janai1 dobrý večer prosím vás objednávali ste z tej stránky aj teraz niekedy? Neviete náhodou aká tam je tax teraz alebo platí sa tam niečo navyše kvôli tým novým podmienkam od júla? Ďakujem za skorú odpoveď
@25slniecko ahoj, odkedy sa zmenili pravidlá som ešte neobjednávala
@janai1 dobre ráno, ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň 😊
Ja som vedela že sem nemám dať komentár 🤣🤣🤣
@zuzana86zuzu ja objednávam odtiaľto https://paintwithdiamonds.com/ a zľavovy kód BFCM30 je to síce viac ako 5€ ale zábavka na dlhý čas